Draai voor klassieke weergave

Jouw ideale vrienden volgens je sterrenbeeld

Je sterrenbeeld kan veel zeggen over je persoonlijke eigenschappen én eigenaardigheden. Met sommige sterrenbeelden heb je dan ook een betere klik dan met anderen. Benieuwd welke sterrenbeelden de beste vriendschapsmatch voor jou zijn?

Margriet.nl zette het voor je op een rij. Klopt onderstaande vriendschapshoroscoop voor jou?

Ram

Anderen trekken zich graag aan jou op. Je bent sociaal en maakt makkelijk nieuwe vrienden. Maar de beste match voor jou zijn Watermannen, Stieren, Leeuwen en Weegschalen. Daarnaast heb je een goede klik met mederammen. Gezellig, kun je direct samen je verjaardag vieren!

Stier

Voor de Stier zijn vriendschappen heel belangrijk. Het duurt soms even voor je een nieuw iemand tot je vriendengroep rekent, maar wanneer jij vriendschap sluit, is dat ook voor het leven. Jij en je beste vrienden gaan waarschijnlijk way back. Hebben ze toevallig één van de volgende sterrenbeelden: Steenbok, Vissen, Kreeft of Maagd?

Tweelingen

Mensen met het sterrenbeeld Tweelingen zijn echte allemansvrienden. Je kunt goed luisteren, bent sociaal en vindt het niet erg om op de voorgrond te treden. Ook vinden mensen jou vaak grappig. Niet zo gek dat iedereen dol op je is. Maar toch heb je je favorieten, namelijk Ram, Leeuw, Weegschaal en Waterman.

Kreeft

Jij hebt het liefst dat vriendschappen komen aanwaaien. Je gaat liever niet actief op zoek om nieuwe mensen te leren kennen. Maar wanneer je een vriendschap hebt gesloten ben je loyaal en super zorgzaam. Als je vrienden advies nodig hebben, komen ze graag naar jou toe. Ook ben je goed in het wegnemen van zorgen. Jouw perfecte vriendschapsmatch: Stier, Maagd, Schorpioen en Vissen.

Leeuw

Je hebt een sterk karakter. Leeuwen vertrouwen op zichzelf en vinden het daarom heel belangrijk dat ze in een vriendschap zichzelf kunnen zijn. Je kunt er slecht tegen als anderen jou niet accepteren zoals je bent en staat het liefst zoveel mogelijk in de schijnwerpers. Jouw beste vrienden: Tweelingen, Ram, Weegschaal en Boogschutter.

Maagd

Maagden bewaren graag rust. Wanneer er paniek uitbreekt, kunnen anderen op jou bouwen. Maar je bent ook redelijk verlegen. Daarom vind je het fijn als een vriend of vriendin graag op de voorgrond treedt, dan hoef jij dit niet te doen. Jouw ideale vriendschapsmatch: Kreeft, Schorpioen, Stier en Steenbok.

Weegschaal

Jouw persoonlijkheid zorgt ervoor dat jij binnen je vriendengroep vaak een adviserende rol hebt. Je bent niet graag alleen en omringt je het liefst mensen. En zo vaak en veel mogelijk. Je bent altijd in voor een goed gesprek. En dat voer je het best met een Boogschutter, Tweeling of Waterman.

Schorpioen

Schorpioenen zijn graag op zichzelf. Ze hebben wel vrienden, maar dat is vaak een selectief klein clubje. Je deur staat altijd voor hen open en ze zien jou als betrouwbaar. Je bent dan ook nooit te beroerd om iemand een handje te helpen. Jouw persoonlijkheid gaat het best samen met: Maagd, Steenbok, Kreeft of Vissen.

Boogschutter

Jij bent charmant, behulpzaam en elegant. Je houdt rekening met anderen en dat zorgt ervoor dat jij voor veel mensen een hele fijne vriend(in) bent. Toch heb jij je voorkeur. Want je matcht namelijk het beste met: Weegschaal, Waterman, Ram en Leeuw.

Steenbok

Jouw vrienden zijn de belangrijkste mensen in je leven. De meeste van jouw vriendschappen zijn dan ook stabiel en langdurig. Zelf ben je erg loyaal. Jouw perfecte match voor een levenslange vriendschap: Schorpioen, Vissen, Stier en Maagd.

Waterman

Vriendschappen met Watermannen zijn intens, maar ze vinden het ook eng om zich aan mensen te hechten. Als je je dan toch hecht, dan is dat aan een Weegschaal, Ram, Tweelingen of Boogschutter.

Vissen

Vissen bieden altijd een luisterend oor, maakt niet uit wie er een nodig heeft. Een mooie eigenschap! Je trekt hierdoor vaak mensen aan die jou nodig hebben. Je beste match? Steenbok, Stier, Kreeft en Schorpioen.

Elke dag je horoscoop lezen doe je op Margriet.nl. Maar je kunt je ook inschrijven voor de horoscopennieuwsbrief, zodat je je horoscoop elke ochtend gratis in je mailbox ontvangt!