Ga naar de inhoud

Roxeanne Hazes opgeroepen in rechtbank over volmacht van haar moeder Rachel Hazes

Update:
Roxanne Hazes opgeroepen proces Rachel Hazes

In de voortdurende zaak rondom de volmacht van Rachel Hazes getuigen donderdag Roxeanne Hazes en 2 voormalige zakenpartners van haar moeder. De getuigenverklaringen vonden vanochtend plaats bij de bodenprocedure in de Rechtbank in Amsterdam.

Vandaag: Hoorzitting met getuigen

De complexiteit van de zaak wordt geïllustreerd door de mensen die opgeroepen zijn om te getuigen. Roxeanne Hazes, de dochter van wijlen zanger André Hazes en Rachel, is direct betrokken bij de situatie. Haar getuigenis wordt verwacht belangrijke inzichten te geven.

Roxeanne Hazes sprak in een televisieprogramma Boerderij van Dorst voor het eerst openhartig over de pijnlijke procedure met haar moeder Rachel Hazes. De uitzending is terug te zien op de NPO

Bekijk hieronder kort het verslag, waar gesproken wordt over de mogelijke onterechte inkomsten van Rachel Hazes uit de nalatenschap van haar overleden man André Hazes.

De tekst gaat onder de video verder >>

Daarnaast worden ook 2 voormalige zakenpartners van Rachel Hazes opgeroepen. Hun interactie met Rachel Hazes, tezamen met hun zakelijke connecties, betekent dat hun getuigenverklaringen waardevolle informatie kunnen bevatten. Bijvoorbeeld over de aard van de volmacht die in het middelpunt van de zaak staat.

Zaak rondom

volmacht Rachel Hazes omstreden

De zaak begon na zorgen over de volmacht die Rachel Hazes, de weduwe van wijlen zanger André Hazes, heeft over haar eigen belangen. De kwestie is omstreden en heeft al veel stof doen opwaaien. Je kunt je vraagtekens zetten bij wie nu eigenlijk de controle heeft en of de volmacht wel of niet legitiem is.

De rechtszaak die voortsleept, is onderdeel van een langer lopend conflict rondom het beheer van haar nalatenschap en belangen. Met de getuigenhoor van vandaag hoopt men meer duidelijkheid te krijgen over de situatie. Hopelijk is dit een stap dichter bij een oplossing en komt er rust in de familie.

Bekijk hier het nieuws over de verzoening tussen Roxeanne Hazes en haar broer André Hazes >>

Bron: AD

Meer over: