Ga naar de inhoud

Edwin Evers live in zijn vrijdagmiddagshow op Radio 538

Update:
Edwin Evers live op de radio

Radio 538 lanceert een nieuwe vrijdagmiddagshow genaamd “Evers & co”, gehost door bekende radiopresentatoren Edwin Evers, Henk Blok en Cobus Bosscha. De show heeft als doel luisteraars een goede start van het weekend te geven, vol muziek, humor en nieuws.

Prominent team voor de nieuwe show

Edwin Evers, alom bekend en geliefd van zijn voormalige ochtendshow “Evers Staat Op”, kijkt vol vertrouwen uit naar zijn nieuwe avontuur. “Ik kan niet wachten om op vrijdagmiddag luisteraars te vermaken en in een goed weekend te lanceren,” verklaart Evers.

Naast Evers zijn ook de ‘oude, vertrouwde’ Henk Blok en Cobus Bosscha, beiden met jarenlange ervaring bij Radio 538, deel van dit dynamische trio. Het team is vastberaden om een boeiend programma te presenteren en belooft hilarische en verrassende elementen.

Interactieve segmenten en luisterparticipatie

De nieuwe show zal een reeks populaire segmenten bevatten. “Het Lekkertje van de Week” en “De Klapper van de Week”. Dit zijn voorbeelden die zijn ontworpen om de luisteraars te amuseren en te verrassen.

“We streven ernaar elke week iets speciaals aan het publiek te bieden. Of het nu een grappig verhaal, een bijzonder nieuwsfeit of een geweldige plaat is,” legt Evers uit. Tevens benadrukt hij het belang van interactie met de luisteraars, en nodigt luisteraars uit om actief deel te nemen aan het programma.

Of de typetjes van Edwin Evers terugkomen op de radio, dat is nog maar te bezien.

De leukste BN’er-imitaties van Edwin Evers

Ken jij ze nog allemaal? Bekijk de video om de typetjes opnieuw te horen.

De tekst gaat onder de video verder >>

Edwin Evers typetjes

Radio 538 zet belangrijke stap

Met de lancering van “Evers & co” zet Radio 538 opnieuw een belangrijke stap in haar evolutie. De zender is continu op zoek naar vernieuwing en manieren om te voldoen aan de behoeften van luisteraars.

Radio 538-directeur Jan-Willem Brüggenwirth juicht de nieuwe show toe. “Edwin, Henk en Cobus zijn een geweldig team. Ik heb er alle vertrouwen in dat ze een fantastisch programma gaan maken. We kijken uit naar de lancering.”

Al met al belooft de nieuwe vrijdagmiddagshow “Evers & co” een mix te worden van humor, muziek en nieuws, gerealiseerd door een sterk team.

Bron: limburger

Meer over: