Ga naar de inhoud

Rob de Nijs in laatste levensfase, veel fans laten berichten achter

Update:
Rob de Nijs

Rob de Nijs (81) bevindt zich in de laatste fase van zijn leven. De zanger, die al jaren vecht tegen de ziekte van Parkinson, gaat in gezondheid achteruit. Zijn toestand is de laatste tijd verslechterd. Zijn vrouw Jet de Nijs laat weten dat Rob besloten heeft niet te reanimeren wanneer het einde nadert. Lees hier over zijn behandelingen en zorg.

Terminale fase en palliatieve zorg voor zanger aangebroken

Jet de Nijs sprak onlangs met het AD en vertelde dat haar man zich momenteel in een palliatieve fase bevindt. Hij gaat langzaam richting de terminale fase. In hun streven naar warmte en nabijheid, hebben Rob en Jet gezocht naar manieren om nu nog zoveel mogelijk samen te zijn en dat is gelukt, zelfs tijdens de meest uitdagende momenten van zijn leven is het stel zoveel mogelijk bij elkaar.

De tekst gaat verder onder dit Instagram-berichten met o.a. het interview met Jet de Nijs >>

Gedurende de afgelopen jaren heeft Rob de Nijs meerdere levensbedreigende situaties doorstaan als gevolg van zijn ziekte, de ziekte van Parkinson. Van een spoedopname vanwege een longembolie tot momenten van onzekerheid over zijn gezondheid, heeft hij keer op keer moedig gevochten. Zijn vastberadenheid en veerkracht zijn inspirerend voor veel mensen van zijn leeftijd.

Rob de Nijs kiest voor niet reanimeren bij levenseinde

Rob en Jet blijven elke dag dat hij nog leeft koesteren. Wel heeft hij aangegeven niet te kiezen voor reanimatie door beademing als het niet langer meer (zelfstandig) gaat. Tegelijkertijd benadrukt hij ook dat hij het leven nog steeds waardevol vindt en blijft genieten van de lichtpunten en schoonheid ervan.

Deze vastberadenheid om het leven in zijn volheid te ervaren, zelfs te midden van tegenspoed, is kenmerkend voor Rob de Nijs. Laat zijn verhaal ook een bron van inspiratie voor jou en terwijl Rob de Nijs zijn strijd voortzet tegen Parkinson en we hem het allerbeste wensen, blijven we genieten van de tijdloze en rijke muzikale erfenis die hij ons nalaat.

België brengt ode aan Rob de Nijs

In september brengt Pur Sang een ode aan Rob de Nijs met 2 concerten in Gent en Antwerpen in België.

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Op het officiële Instagram-account van (het management van) Rob de Nijs laten veel fans al geruime tijd en ook na de kaarsjesactie berichten achter waarin ze hun steun betuigen aan de zanger. #zeteenkaarsvoorjeraam

Wil je ook een persoonlijk bericht achterlaten voor Rob en zijn gezin? Klik dan op de button hieronder.

Bekijk hier het laatste concert – Het is mooi geweest (2022) >>

Schrijf je in voor onze Startpagina Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over de zanger en andere actuele onderwerpen.

Bronnen: Story, AD.

Meer over: