Ga naar de inhoud

Gall & Gall waarschuwt voor brutale en dorstige winkeldievegge

Update:
Gall & Gall heeft last van brutale en dorstige winkeldievegge

In verschillende steden zoals Warnsveld, Zutphen, Kampen en Hardenberg, is een jonge Engelssprekende vrouw actief die slijterijen van Gall & Gall op een gewiekste manier berooft. Medewerkers slaan onderling alarm via de groepsapp. De winkeldievegge is uiterst brutaal én schijnbaar heel dorstig.

Ze slaat al een paar dagen ongerept haar slag én de winkeldievegge heeft duidelijk een goede smaak. Een ‘gewoon’ flesje wijn staat niet op haar boodschappenlijstje.

Diefstal bij Gall & Gall winkels

Ze wordt op beveiligingsbeelden gespot terwijl ze flessen wodka, champagne, cognac, en whiskey in haar tas verstopt om vervolgens nonchalant de winkel uit te lopen. Bijzonder genoeg zwaait ze nog naar de personeelsleden voor ze een vestiging in Warnsveld binnenstapt, alsof ze een gewone klant is.

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Gall & Gall heeft er genoeg van

Slijterijketen Gall & Gall, geplaagd door de recente diefstallen, zet nu alles op alles om deze winkeldievegge te stoppen. De tactieken van de dief, uiterst brutaal en schijnbaar zonder angst, veroorzaken veel onrust onder het personeel.

De medewerkers staan op scherp en maken gebruik van hun groepsapp om elkaar direct te waarschuwen bij verdachte situaties. Het is duidelijk: Gall & Gall heeft er genoeg van.

Hulp gevraagd bij de opsporing van winkeldievegge

Het nieuwsitem heeft ook aandacht gekregen in het opsporingsprogramma Plaats Delict van Omroep Gelderland en RTV Oost, wat de urgentie van de situatie onderstreept.

Kijkers en bezoekers van de slijterijen worden opgeroepen uit te kijken naar de vrouw en bij herkenning contact op te nemen met de politie via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) of de Tip-lijn politie (0800-6070), onder vermelding van zaaknummer 2024047292. De hoop is gevestigd op de alertheid van het publiek om deze brutale winkeldievegge eindelijk te kunnen stoppen.

Bekijk de uitzending hieronder >>

Bron: omroepgelderland

Meer over: