Ga naar de inhoud

Deze 10 bekende Nederlanders van vroeger zien er nu nog heel goed uit

Update:

Er zijn veel bekende Nederlanders van vroeger die nog steeds heel goed in vorm zijn en er fantastisch uitzien. Of het nu gaat om acteurs, presentatoren of zangers. Ze tonen aan dat leeftijd slechts een getal is.

Deze 10 beroemdheden hebben de tand des tijds doorstaan en blijven ons nog steeds inspireren met hun goede looks en charme.

1. Bruce Springsteen – ja hij komt uit Nederland!

Bruce Springsteen is een Amerikaanse singer-songwriter en muzikant, die bekend staat om zijn unieke stemgeluid, indringende teksten en dynamische optredens. Hij is een van de meest iconische en invloedrijke rockmuzikanten van de afgelopen decennia en heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd. Aangezien hij half-Nederlands is, kan deze superster absoluut niet ontbreken in dit rijtje. 

Springsteen brak in de jaren ’70 door met zijn derde album ‘Born to Run’, waarop hij zijn kenmerkende stijl van rockmuziek combineerde met lyrische verhalen over het harde leven in Amerikaanse arbeiderssteden. Andere bekende albums van Springsteen zijn onder andere ‘Darkness on the Edge of Town’, ‘The River’ en ‘Born in the U.S.A.’. Naast zijn succesvolle solocarrière, heeft Springsteen ook samengewerkt met verschillende andere artiesten en bands, zoals de E Street Band en het supertrio Crosby, Stills and Nash. Hij heeft meerdere Grammy Awards, een Academy Award en een Golden Globe gewonnen voor zijn muzikale prestaties en heeft een ereplaats in de Rock and Roll Hall of Fame. 

Goed, genoeg over het verleden. Hoe ziet hij er nu uit? Maak je klaar voor de 73-jarige Bruce:

2. Stefan de Walle – wat een transformatie

Ja, na het zien van deze foto’s konden wij onze ogen ook niet geloven. Wat een knapperd! De inmiddels 57-jarige acteur ken je van zijn rol als ‘Kees Flodder’ in de film- en televisieserie ‘Flodder’ en als ‘Sinterklaas’ in de Sinterklaasfilms ‘Sinterklaas en het Geheim van het Grote Boek’ en ‘Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot’. Daarnaast heeft hij in tal van andere Nederlandse films, televisieseries en theaterproducties gespeeld. Had jij gedacht dat deze bekende Nederlander er zo uitzag?

3. Bridget Maasland – nog steeds heel erg knap

Bridget Maasland is een Nederlandse presentatrice, actrice en voormalig model. Ze begon haar carrière als model en deed verschillende modellenopdrachten, voordat ze overstapte naar televisie. Maasland is vooral bekend geworden als presentatrice van verschillende tv-programma’s, waaronder ‘BNN at Work’, ‘RTL Boulevard’, ‘Holland’s Next Top Model’ en ‘RTL Late Night’. Daarnaast heeft ze deelgenomen aan verschillende reality-tv-programma’s, zoals ‘Expeditie Robinson’ en ‘Wie is de Mol?’. De knappe actrice heeft ook acteerwerk gedaan, zoals in de film “Costa!” en de tv-series ‘Medisch Centrum West’ en ‘Goudkust’. In de afgelopen jaren heeft ze ook enkele keren meegewerkt aan het Eurovisie Songfestival als commentator en presentator.

Naast haar werk op televisie, heeft Maasland ook verschillende bedrijven opgericht en is ze actief als influencer op social media. Ze is ook regelmatig in het nieuws vanwege haar privéleven, zoals haar relaties met bekende Nederlanders. We kunnen wel spreken van een heuse milf – want ze is nog steeds een plaatje. En dat met 48 jaar!

4. Angela Groothuizen – nog steeds zo stralend als een Dolly Dot

Angela Groothuizen is een bekende Nederlandse zangeres, presentatrice en actrice. Ze werd vooral bekend als de leadzangeres van de meidengroep Dolly Dots in de jaren 80. Na het uiteenvallen van de groep begon ze aan een solocarrière en bracht ze verschillende albums uit. Daarnaast is ze ook actief als presentatrice van diverse televisieprogramma’s, zoals The Voice of Holland, Holland’s Got Talent en De 100: wensen & dromen. Nu, decennia later, is ze nog steeds actief als zangeres en presentatrice, en ziet deze bekende Nederlander er fantastisch uit op haar 63e.

5. Ad Visser – de stijlvolle man van Toppop

Ad Visser is een bekende Nederlandse televisiepresentator en radio-dj. Hij is vooral bekend vanwege zijn presentatie van het muziekprogramma “TopPop” op de Nederlandse televisie in de jaren ’70 en ’80. Daarnaast presenteerde hij ook programma’s als ‘Superclean Dreammachine’, ‘Popkaravaan’ en ‘AVRO’s Toppop presenteert’. Hij is ook een muzikant en schrijver van boeken over muziek en spiritualiteit. Ad Visser stond bekend om zijn opvallende en excentrieke outfits tijdens zijn presentaties op televisie. Hij droeg vaak kleurrijke en futuristische kleding die paste bij de muziek die hij presenteerde. Hier zijn enkele voorbeelden van zijn opvallende outfits:

  • Een zilveren pak met zwarte strepen en een hoge kraag tijdens een aflevering van ‘TopPop’ in 1978.
  • Een lichtgevend groen pak met een grote zonnebril tijdens een aflevering van ‘TopPop’ in 1980.
  • Een zwart-wit gestreept pak, hoge hoed en wandelstok tijdens ‘AVRO’s Toppop presenteert’ in 1981.
  • Een felrode jas met zwarte broek, schoenen met witte zolen tijdens ‘Superclean Dreammachine’ in 1970.

Tegenwoordig ziet Ad Visser er nog steeds fantastisch uit. Kijk maar eens!

6. Catherine Keyl – leeftijd is maar een getal

Catherine Keyl is een bekende Nederlandse televisiepresentatrice en journaliste. Ze is vooral bekend vanwege haar talkshows, waarin ze controversiële en maatschappelijke onderwerpen besprak. Haar bekendste talkshow was ‘Catherine’, die van 1996 tot 2005 werd uitgezonden. Daarnaast heeft ze ook andere tv-programma’s gepresenteerd, zoals ‘De 5 Uur Show’ en ‘Koffietijd’. Catherine Keyl heeft inmiddels een lange carrière in de Nederlandse media en is een bekend gezicht in de Nederlandse televisiewereld. De inmiddels 74-jarige Catherine ziet er nog steeds fantastisch uit. De bekende Nederlander is nog steeds actief op televisie en blijft ons verbazen met haar jeugdige uitstraling.

7. Rob de Nijs – inmiddels al 80 jaar

Rob de Nijs is een bekende Nederlandse zanger en acteur. Hij begon zijn carrière in de jaren 60 als leadzanger van de band The Lords. Daarna ging hij solo en bracht hij talloze hits uit, waaronder ‘Het werd zomer’, ‘Banger hart’ en ‘Malle Babbe’. Naast zijn muzikale carrière is Rob de Nijs ook actief als acteur. Hij speelde in verschillende televisieseries en films, waaronder de Nederlandse film ‘Ciske de Rat’ uit 1984.

Rob de Nijs is inmiddels een bekende persoonlijkheid in de Nederlandse showbizz-wereld en heeft vele fans. Bekijk hier de 80-jarige Rob de Nijs (ja, je zou het niet zeggen)

8. Marco Bakker – zijn kledingstijl is zelfs klassiek

Marco Bakker is een Nederlandse operazanger en bariton. Hij begon zijn carrière in de jaren ’60 en werd vooral bekend als zanger van opera- en operette-repertoire. In de jaren ’70 en ’80 kreeg Bakker meer bekendheid bij het grote publiek door zijn optredens in verschillende televisieprogramma’s, waaronder ‘Music Hall’ en ‘Een van de Acht’. Daarnaast trad hij ook op in theaters en zong hij regelmatig tijdens concerten en evenementen. Marco Bakker is inmiddels een bekende Nederlander en gewaardeerde persoonlijkheid in de Nederlandse klassieke muziekwereld. Bekijk hier de 85-jarige Marco:

9. Linda de Mol – deze bekende Nederlander is ook alweer bijna 60

Linda de Mol is een bekende Nederlandse televisiepresentatrice, actrice en producer. In 1985 begon ze met het presenteren van de The DJ Kat Show voor de televisiezender Sky Channel. In 1988 was ze enige tijd te horen als dj op het eerste commerciële radiostation Cable One dat in Nederland te ontvangen was. En in de jaren ’80 begon haar carrière als actrice in verschillende Nederlandse televisieseries en films. Later werd ze bekend als presentatrice van diverse televisieprogramma’s, zoals ‘Love Letters’, ‘Miljoenenjacht’ en ‘Ik hou van Holland’. Linda de Mol is ook oprichter van haar eigen productiebedrijf Talpa en heeft diverse televisieformats bedacht en geproduceerd. Ze wordt beschouwd als een van de meest succesvolle en invloedrijke vrouwen in de Nederlandse media. De laatste jaren is ze negatief in de media door de misstanden van haar (ex)partner Jeroen Rietbergen. Bekijk hier de 58-jarige knappe blondine:

10. Patricia Paay – nog steeds zo stralend als vroeger

Patricia Paay is een Nederlandse zangeres, presentatrice en voormalig fotomodel. Ze begon haar carrière als zangeres in de jaren ’60 en ’70 en bracht verschillende hits uit, zoals ‘Je Bent Niet Hip’, ‘Who’s That Lady With My Man’ en ‘Livin’ Without You’. Ze was ook actief als achtergrondzangeres en deed sessiewerk voor andere artiesten. Naast haar muzikale carrière, is Paay ook bekend als presentatrice. Ze presenteerde verschillende tv-programma’s, waaronder ‘TopPop’, ‘Sterrenslag’, ‘Wedden, dat..?’ en ‘The Masked Singer’. In 2010 deed ze mee aan het tv-programma ‘Dancing with the Stars’.

Paay is ook bekend vanwege haar openhartige persoonlijkheid en privéleven. Ze was getrouwd met de Nederlandse drummer Cees Honig en later met de Nederlandse zakenman Adam Curry. Ze heeft ook deelgenomen aan verschillende reality-tv-programma’s, waaronder ‘Big Brother VIPS’ en ‘Diva’s Draaien Door’. In de afgelopen jaren heeft ze de aandacht getrokken vanwege enkele controversiële uitspraken en incidenten, zoals een gelekte sekstape en een rechtszaak tegen een website die naaktfoto’s van haar had gepubliceerd. Maar hoe je het ook wendt of keert – ze blijft er onwijs goed uit zien. Bekijk hier hoe ze er in 2023 uitziet. Super knappe 73-jarige!

Meer over: