Ga naar de inhoud

Cher in de feeststemming met kerstalbum, en nieuwe liefde?

Update:
Cher album Christmas en Alexander edwards

Wordt het voor zangeres Cher deze kerst zingen én kussen onder de maretak? Als we een aantal Amerikaanse nieuwszenders mogen geloven, heeft ze een nieuwe vriend. Wel een hele jonge den zeg. 

Niet eerder bracht de zangeres kerstnummers uit

Een witte kerst mag dan nog wel even op zich laten wachten, het weerhoudt de Amerikaanse zangeres Cher (77) er niet van om ons alvast in de kerststemming te brengen met haar nieuwste album ‘Christmas’. Niet eerder bracht de zangeres kerstnummers uit. Ze werd er, zegt ze zelf in een interview, ook niet echt door geïnspireerd. Totdat haar platenlabel Warner Records zei: “Cher maak een kerstplaat!” Dat prikkelde haar wel en 20 oktober was daar de lancering van het album ‘Christmas‘.

Cher neemt je mee mee op een nostalgische reis langs geliefde kerstklassiekers. Met haar unieke stemgeluid en indrukwekkende vocale bereik weet ze deze tijdloze nummers nieuw leven in te blazen op een manier die alleen Cher kan. De bekende nummers zijn onder andere:

  • Jingle Bells
  • Silent Night
  • Have Yourself a Merry Little Christmas
  • The First Noel

Klassieke en nieuwe nummers

Cher heeft niet alleen de klassiekers onder handen genomen, maar ze heeft ook een aantal splinternieuwe nummers toegevoegd aan dit kerstalbum.

  • Christmas Ain’t Christmas Without You: Dit prachtige nummer is een samenwerking tussen Cher en de producers Mark Taylor en Paul Barry, die eerder verantwoordelijk waren voor haar hit ‘Strong Enough’. ‘Christmas Ain’t Christmas Without You’ belooft een emotionele en hartverwarmende toevoeging te zijn aan je kerstafspeellijst.
  • Angels In The Snow: Dit is een nummer dat je meeneemt naar een winterwonderland. ‘Angels In The Snow’ roept beelden op van sneeuwvlokken die zachtjes neerdalen en de magie van de feestdagen. Cher’s stem straalt als een heldere ster in de koude winternacht.
  • Drop Top Sleigh Ride: is een samenwerking met rapper Tyga. Het geeft een moderne twist aan de kerstviering.
  • Put A Little Holiday In Your Heart: is nu al legendarisch te noemen samenwerking tussen Cher en de popicoon Cyndi Lauper. ‘Put A Little Holiday In Your Heart’ is een opgewekt nummer.
  • DJ Play A Christmas Song: Cher sluit het album af met ‘DJ Play A Christmas Song.’ Dit nummer heeft een moderne beat en een feestelijke sfeer die ervoor zorgt dat je de Kerst straks groot viert.

Cher brengt het album in haar eigen unieke stemgeluid, bekijk en beluister hier de trailer >>

Wordt het kussen onder de maretak met Alexander Edwards?

Onlangs gaf Cher een interview aan Acces Hollywood. Daarin werd haar gevraagd naar het allermooiste kerstgeschenk dat ze ooit kreeg. We zien Cher stralen en als antwoord grijpt naar een grote diamanten ring die aan haar linkerhand prijkt. Het is een kerstgeschenk afkomstig van de ruim 40 jaar jongere Alexander Edwards, die al vanaf vorig jaar in haar leven is.  

De 77-jarige icoon en de 37-jarige muziekproducent waren even openlijk verliefd en gepassioneerd, maar Cher laat wel in het midden of het een verloving betreft. In mei van dit jaar werd wel gemeld dat ze elkaar niet meer zagen. Nu lijkt het er toch op dat ze een paar zijn.

De tekst gaat verder onder het interview van Cher met Acces Hollywood >>

Het blijft voor ons speculeren wat Cher en Alexander Edwards echt voor een relatie hebben. Het brengt in elk geval de geruchtenstroom flink op gang. Wordt het deze kerst kussen onder de maretak?

Bron: HNL, Acces Hollywood.

Meer over: