Ga naar de inhoud

Caroline van der Plas ongefilterd in nieuwe documentaire

Update:
Caroline van der Plas documentaire

Het afgelopen jaar is voor Caroline van der Plas, de prominente politicus van de BoerBurgerBeweging (BBB), zowel zakelijk als privé een achtbaan van emoties geweest. Deze bijzondere periode wordt belicht in de nieuwe documentaire “CAROLINE,” die vanaf nu exclusief te zien is op Videoland. Het portret toont niet alleen de diepste emoties van Van der Plas, maar biedt ook momenten van lichtheid en humor.

Intensieve begeleiding door Jaïr Ferwerda

  • Gedurende een half jaar werd Caroline van der Plas nauwlettend gevolgd door presentator en programmamaker Jaïr Ferwerda en zijn team.
  • Ferwerda fungeerde als een ‘vlieg op de muur’ en registreerde elke beweging gedurende soms wel 12 uur per dag. De politieke werkdagen waren lang.

Openhartigheid en emoties

  • Van der Plas toonde zich volledig open voor de camera, zonder enige terughoudendheid.
  • De documentaire onthult intense emoties, met een bijzonder moment waarin Van der Plas breekt naar aanleiding van ophef over een onthullende biografie.

Heftige persoonlijke onthullingen

  • De documentaire onthult het emotionele verhaal van de scheiding van haar eerste man, waarvan de biografie melding maakte van een extreme vechtscheiding.
  • Een ontroerend moment toont Van der Plas’ kwetsbaarheid, waarbij ze zich realiseert hoe waardevol het is om met iemand te kunnen praten, vooral in afwezigheid van haar overleden man Jan.

Waardering voor het documentaire proces

  • Ondanks de emotionele momenten is Van der Plas blij met het resultaat van de documentaire en noemt het oprecht mooi.
  • Het project biedt een diepgaande inkijk in haar persoonlijke en professionele leven, waarmee het de kijker een uniek perspectief op de politicus geeft.

Trailer: Caroline van der Plas documentaire

Videoland: ‘In de 2-delige documentaire Caroline krijg je een bijzonder inkijkje in het leven van Caroline van der Plas.’

De tekst gaat onder de video verder >>

Caroline van der Plas weduwe

  • In de trailer geeft Caroline aan dat haar leven volledig is veranderd sinds ze in de politiek zit, wat soms kan leiden tot een eenzaam bestaan.
  • De documentaire belicht deze veranderingen gedurende een half jaar, met speciale aandacht voor de aanloop naar de verkiezingen.

Documentaire “CAROLINE”: veranderingen en eenzaamheid

“CAROLINE” biedt een intiem kijkje achter de schermen van het leven van Caroline van der Plas. Documentairemaker Jaïr Ferwerda slaagt erin om zowel de diepgaande emoties als de lichtere momenten van de politicus vast te leggen. De documentaire is vanaf 18 januari exclusief te zien op streamingdienst Videoland.

Johan Derksen reageert op de documentaire

‘Caroline is een tof wijf, maar ze is zichzelf voorbijgelopen.’ Zegt Johan Derksen in de uitzending van Vandaag Inside op 18 januari jl.

Bekijk de uitzending hieronder terug >>

Bron: Talpa

Meer over: