Waarom mag ik wel als ik in het zwembad m'n behoefde doen??, Maar niet een mooie boom opzoeken?, En heet dat wildplassen?

Wij hebben 15000 m² grond en een zwembad

Toegevoegd na 7 minuten:
Niet dat wij ooit in het zwembad plassen..
Maar het gaat om het idee.

Toegevoegd na 13 minuten:
@Mitch001 en anderen:
Het is MIJN zwembad dus er gaan geen andere mensen in en er komt geen paarse vlek!

Weet jij het antwoord?

/2500

Je mag in het zwembad helemaal niet je behoefte doen. Hoe pijns je erover, anderen laten zwemmen in jouw pis, lekkere chique gedachte. De enige reden dat je voor p-en in het zwembad geen bekeuring krijgt is dat het waarschijnlijk niet gemerkt wordt.

Goede politieman die ontdekt dat jij je behoefte doet in het zwembad. Je kan toch moeilijker controleren of iemand een behoefte doet tegen een boom of in het water?

Gatver! Hoe kom je erbij dat dat mag? Ik zou het maar niet doen want i sommige zwembaden hebben ze er een spulletje in dat het plas paars word, een beetje gênant zo en paarse vlek om je heen

Beide overtredingen zijn verboden..echter in het water kun je het doen zonder dat het opvalt.. Daarom is het nochtans niet minder verboden. Het is overigens behoorlijk onsmakekijk om anderen in jouw urine te laten zwemmen..ja toch? Gr. Ton

Omdat het plassen tegen een boom meer opvalt dan in een zwembad. Het nieuwste snufje om wildplassen tegen te gaan is de zogenaamde "plasverklikker". Dat houdt in dat als je in het zwembad plast je een rode wolk rond je middel krijgt waardoor je door de badmeester herkend wordt en het bad kan worden uitgezet. De rode wolk ontstaat door een chemische reactie van een stof in je urine en een stof in het zwemwater. Bang geworden? Nergens voor nodig want het is gewoon een fabeltje om kleine kinderen bang te maken zodat ze niet in het zwembad plassen.

Je mag zoveel in jouw zwembad pissen als je maar kunt lozen. En als je maar uit zicht staat mag je ook vrijelijke je behoefte doen tegen een boom. Zelfs mag je als 12-jarige in een auto rijden.... Op jullie eigen grond tenminste. Want daar geldt het privaatrecht en niet het publiekrecht. Het publiekrecht geldt als jij in de openbare ruimte dit soort dingen doet. Als jij pist in het zwembad van de buren,kan de politie daar dus niets aan doen. De buurman kan via de rechter proberen de reinigingskosten te verhalen.

Je vergelijkt appels met peren. Het gaat over een privé-zwembad en een 'openbare' boom. Voor alle duidelijkheid: Wildplassen is het plassen in het openbaar, op een plaats die daar niet voor is bedoeld, bijvoorbeeld tegen een boom, een lantaarnpaal, in een portiek enz. Dit geeft veel overlast, met name vanwege de stank. Je mag ook niet plassen in een openbaar zwembad. Maar je mag gerust plassen tegen een boom in je eigen tuin. Zeker als je een vrijstaand huis heb en een flinke lap tuin, zal niemand daarover klagen. In een klein stadstuintje heb je wel kans op klachten (stankoverlast) van buren.

Als jij lekker in je eigen plasbad wilt zwemmen, dan moet je dat zeker doen. En als jij lolaap in je eigen tuin aan een boom hangt en je wilt plassen, is dat nog geen wildplassen. Zodra je dat te vaak doet en overlast veroorzaakt (ook 15.000m² grond heeft zijn grenzen) en de buren hebben er last van, dan mag het niet.

Als de boom in jouw tuin staat (al is het een tuin van 1000 km groot) mag je er tegenaan zeiken wat je maar wilt hoor. Hetzelfde geldt voor je zwembad. Of papa en mama er blij mee zullen zijn is een ander verhaal. Maar van openbare bomen en baden blijf je af met je pies, omdat je anders andere medegebruikers benadeelt. Pis ze.

Jij mag op je eigen terrein zeiken en schijten waar je maar wil ,en niemand heeft dan het recht om je te beboeten, en niemand zal je beboeten als je het doet ,dat zeiken in een zwembad smerig is weet iedereen ,en toch gebeurt het. als je op eigen terrein tegen een boom zeikt is dat ook geen wildplassen ,maar ik raad je wel aan om af en toe een andere boom op te zoeken ,daar het niet bevorderlijk is voor de relatie met je huisgenoten omdat het nogal kan gaan stinken in de omgeving van die boom

Op privéterrein heet het niet wildplassen. Je mag plassen in je eigen wc, in je eigen zwembad, tegen je eigen boom, etc. De gekste dingen mag je, als het maar thuis is en niet bij anderen. Het heet pas wildplassen als het in het openbaar gebeurt.

PAUL WTF

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100