Gaat van een bio ethanol brander een brandmelder af?

Ik heb een bio ethanol tafelhaardje gekocht en was benieuwd of dit goed gaat. De salon tafel staat precies onder een vaste rookmelder.

Weet jij het antwoord?

/2500

Om dat zeker te weten moet je het een keer uitproberen, maar ik denk wel dat dat problemen gaat geven. Hangt natuurlijk ook een beetje af van de vraag of het een rook- of een hittemelder is, en hoeveel rook / hitte er vervolgens van je haardje af komt.

Bio-ethanol open haarden zijn revolutionaire en milieuvriendelijke open haarden die geen schoorsteen of afvoer vereisen en niet afhankelijk zijn van een externe verbinding (elektriciteit of gas). Bio-ethanol haarden gebruiken gedenatureerde alcohol, beter bekend als, "bio-ethanol brandstof". Geen schoorsteen! Geen gas! Geen rook! Dit betekent dat iedereen kan genieten van de warmte van een echte vlam zonder enige moeite. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en te onderhouden want er zijn geen houtblokken nodig, geen as, etc. die moet worden verwijderd en schoongemaakt en er is geen angst voor gloeiende sintels die uit de open haard kunnen. Dus je rookmelder merkt er niets van.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100