hoe doe je het snelst als je een zwembad moet vullen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan ben je hopelijk in het bezit van een buitenkraan en een tuinslang op een haspel. Je sluit de tuinslang op de buitenkraan aan, draait de kraan volledig open en laat het water op die manier in het zwembad stromen.

Je zou het aan je waterbedrijf kunnen vragen,blijkbaar doen sommige het als er een brandkraan dichtbij is. Toegevoegd na 1 minuut: Is wel niet graties

Dan weet ik ook nog een hele snelle manier! Als je een beetje tuin/land hebt, kun je er eentje aanleggen : een Hele Grote 'zelfvoorzienende' Watertank en dan niet in de grond, maar een staande, achterin de tuin/op het land. Hemelwater wordt hierin opgevangen en door de zon ook nog op temperatuur gehouden . Duurzaam bezig zijn. Maak een aansluiting halverwege de hoogte van de tank en het zal er snel uit komen en het zwembad vullen, een beetje als een waterval.

Laten vullen door LIQSON. Dit bedrijf doet niet alleen tankverhuur, maar ook leveringen van zwembadwater met de juiste PH-waarde. Ze kunnen zelf water op temperatuur leveren. (WARM water => meteen zwemklaar!). Ze leveren 25.000 liter per keer (snelste manier van vullen). zeker eens bekijken!

Bronnen:
https://www.liqson.com/zwembadwater-levering/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100