Waar kun je goedkope beveiligingscamera's kopen?

Er wordt nogal wat gejat bij mij in de buurt. Vorige week mijn fiets, 2 weken terug fiets van de buurvrouw en paar maand terug 2 kratjes bier van mij. Ook wordt er nog wel eens wat vernield, de fiets van mijn vriendin bijvoorbeeld 2 maand geleden.

(Ik woon in een flat, 2 hoog)

Nu wil ik dus beveiligingscamera's plaatsen, eentje bij mijn voordeur (waar mijn kratjes zijn gejat, tijdens een feestje) 1 bij mijn slaapkamerraam die gericht is op de fietsen (waar de fiets van me vriendin is gesloopt) en 1 bij een woonkamer raam, die gericht is op een andere plek waar fietsen worden geplaatst (waar mijn fiets is gejat).

De camera's moeten dus buiten kunnen hangen(tegen weer en wind kunnen) en het beeld moet van goede kwaliteit zijn. Het liefst ook een systeem waarmee beelden automatisch worden opgeslagen op bijv. een harde schijf.

En natuurlijk... zo goedkoop mogelijk!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Conrad Electronics verkoop diverse soorten beveiligings-camera's. M.i. tegen een redelijke prijs. Misschien zit hier wat voor je bij. Zie link

Bronnen:
http://www1.conrad.nl/scripts/wgate/zcop_n...

Je bent toch vaak 100 euro kwijt, voor een buitencamera. Hier is er eentje, maar er zijn er meer...

Bronnen:
http://www.foscam.nl/index.php?page=shop.p...

Volgens mij kan je bij de eerste de beste doe-het-zelf-zaak of bouwmarkt wel zo een ding krijgen, en dan ben je bij de bouwmarkt het goedkoopst uit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100