hoeveel mag iets kosten op een rommelmarkt?

Binnenkort doe ik mee aan een rommelmarkt in de buurt en zou graag een idee hebben van hoeveel ik mag vragen van mijn spullen.
bv. CDs,
videocassettes
dvd
lp's
boeken
nieuw paar schoenen (nieuw ong.50euro)
kledij
kappersstoel
puzzel
zonnebankhemel
....
...
Zet ik er de prijs meteen bij of laat ik ze bieden?

Weet jij het antwoord?

/2500

richtprijzen cd-50ct video 50ct dvd50ct LP 1€ boek 50ct kledij hemd 1€ broek 3€ puzzel,compleet?1€ kapperstoel 25€,zonnehemel?

Bij een rommelmarkt [ik ben een groot liefhebber!] moet je niet teveel vragen, want dan loopt iedereen door en dat wil je niet. Het is de kunst om een goede kraam te hebben, bijvoorbeeld op de grond aan de ene kant een doos met boeken [niet zo gevraagd] voor €1 en aan de andere kant een andere doos met DVD's voor €2 en 3 voor €5 ~~~ Op de tafel leg je naast elkaar grote dingen en in een schaal kleine, een soort van grabbelen, zoals een kurkentrekker, een meetlint, een paar waxinelichthouders, een paar pennen, aanstekers, van allerlei dus, duik je kast in voor glazen die teveel zijn, bekers die weg kunnen, je begrijpt het wel, een beetje gevarieerd mee nemen. Strips/Donald Ducks zijn ook gewild. Kleding [shirt €2 à €5 broek €5, nieuwe schoenen €20 proberen en later in prijs zakken] zet je bij elkaar. Cd's en video's kun je ook bij elkaar zetten, €1 per stuk, puzzel €1 à 5 [ligt er aan hoe groot, hoe nieuw, uiteraard compleet...] kapperstoel €25 lp's €1 zonnebankhemel...geen idee, je kunt ze tegenwoordig gratis ophalen, maar misschien kun je toch €15 vragen... Het is een goed idee om voor "jouw" rommelmarkt naar een andere te gaan om een beetje rond te kijken hoe anderen het doen. De een doet het zus en de ander doet het zo, ja dat is zo, maar goed rondkijken. Let trouwens wel op, er zijn veel mensen die blijven afdingen, ook al vraag je 50cent, dan nog willen ze het voor 10cent hebben en soms moet je *nee* kunnen zeggen [ of wat ik eens hoorde toen er €2 geboden was en €10 gevraagd, was het antwoord...Ja dat is goed dus voor €2 is het een deal... dat is heel misleidend, dus let op :) ] Nog een advies: pak het niet te serieus aan, maar doe het voor de lol, maak er een gezellig uitje van. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100