Mijn badjas van 100% polyester is hardstikke statisch,wat doe ik hieraan?

Hij knettert vreselijk en plakt aan mijn lijf vast.Kreeg een tip om hem een tijd in de vriezer te leggen maar dat heeft niet geholpen.Iemand een idee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wasverzachter is niet alleen om je was zachter te maken, het werkt ook antistatisch, staat op de wasverzachter die ik gebruik. Toegevoegd na 3 minuten: Dit kun je ook nog proberen, door een Anti-statisch spray te gebruiken. Dat is een zeer effectieve spray voor het antistatisch maken van natuurlijke en kunstvezel/microvezel stoffen (kortom: alle soorten textiel)

In de vrieser leggen kan helpen (Van korte duur) Het komt waarschijnlijk door het koude weer met een hele lage RV (relative vochtigheid) in de lucht.

Je kunt proberen om na het wassen een flinke scheut wasverzachter in het sop te doen. Dit wil wel eens helpen bij bepaalde soorten stof.

Wasverzachter gebruiken of bij het drogen in een droger antistatisch doekjes gebruiken

Daar zijn dingen voor in de handel zoals deze; http://www.oranjebv.com/product/125/Anti-statisch_spray.html

Probeer eens een bakje water op de verwarming te zetten of er aan te hangen, Daardoor is het minder droog in huis waardoor het euvel wel eens veel minder kan zijn.

Niks een nieuwe kopen.! 100% polyester vindt je 't gek?

Dat is toch alleen bij het aan-/uittrekken? Gewoon even de deurkruk/verwarming blijven vasthouden. Dan wordt de statische lading meteen afgevoerd.

Inderdaad de beste oplossing is een nieuwe te kopen en dan van badstof of katoen!

Bronnen:
http://www.vd.nl/vendWebShop/producten/Dam...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100