Mijn ketel is stuk, maandag komt er een nieuwe, hoe het weekend doorkomen in de kou?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Oven aanzetten, die geeft heel veel warmte af. Deur van de keuken dicht en gezellig aan de keukentafel gaan zitten. Spelletjes spelen, internetten (als je draadloos met je laptop kan tenminste), en wat pittige dingen eten (peper, tabasco, madame jeanette pepertje). Voor de rest een lekkere lange (strand)wandeling gaan maken en daarna ergens een wijntje met bitterballen (of iets anders) nuttigen. Dan naar huis (waar je de oven dus hebt aan laten staan). In de keuken met z'n allen gezellig eten en naar bed met een kruik (water kan je opwarmen in de oven die toch aanstaat). Ljkt me eigenlijk best wel leuk. Maak er wat van!

heeft er niemand in de buurt een electrisch kacheltje te leen? of koop er een, als je beurs het toelaat. je zou wat bezoekjes af kunnen leggen bij vrienden, en daar meteen lekker warm douchen. anders wordt het dik aankleden, deken om je heen, hittepitjes of kruik op schoot, en veel warme thee drinken.

Maak het gezellig in je slaapkamer, een kleine kamer blijft gemakkelijk wat warmer door de aanwezige mens(en), doe zolang er geen zon is je gordijnen dicht en steek wat kaarsen aan, eet iets waar je lekker warm van wordt, trek een trainingspak aan met een warm vest en dikke sokken. Veel plezier.

Wij hebben dat probleem ook gehad en wij hebben gewoon wat gaspitten aangezet van het gasfornuis, maar dan moet je wel een gasfornuis hebben. We hebben toen ook de heteluchtoven aangezet met de deur open en dat haalt ook de kou uit je huis. Als het maar tijdelijk is is deze oplossing geen probleem. Bij ons heeft het ook prima gewerkt. Je kunt natuurlijk ook lekker lang in bed blijven liggen met je partner, je kunt dan zelf wel dingen verzinnen om lekker warm te blijven. Succes.

steek kaarsen aan doe de gordijnen dicht kleed je warm aan

Boek een hotelletje! Als je dat niet ziet zitten, blijf lekker onder je dekbed liggen. Of ga elkaar achterna rennen in huis;-)

Je mag wel bij mij logeren. Moet je wel op de bank slapen :). Ik hoor 't wel

Bloempotten (omgekeerd) op fornuis zetten. Waxine lichtjes geven heel veel warmte. (Heb het ook gehad tijdens vorst periode. Toen elektrisch radiator kacheltje gekocht) Toegevoegd na 4 uur: En bij de bloempotten raam open ivm koolmonoxide

Ga een weekendje naar Centerparks...

Koop een weekend kaart voor de sauna.

Kleed je goed aan. Er zijn legio mensen op de wereld die zonder kachel moeten leven. (Dak en thuislozen) Nood breekt wet. Misschien ontdek je nu wat je altijd zonder er bij na te denken hebt!

Daar heb je nu vrienden voor. Wip gezellig bij ze binnen, leg de situatie uit, neem een fles wijn mee en kook evetueel een lekkere maaltijd voor je vrienden. Niet overdrijven anders laten ze je niet meer gaan en dat zou zonde zijn voor de nieuw geinstalleerde ketel.

Een elektrisch kacheltje voor een paar tientjes geeft al snel tussen 1500 en 2500W af. Met zo'n kacheltje in combinatie met een trui of deken is het echt wel goed te doen...

zoek vrienden op, ga naar de bios toe. Zorg voor wat warme kleding, het zal toch niet snel onder de 15 graden komen.

Altijd een extra kacheltje bij de hand hebben. Ideaal is een pertroleumkacheltje, vind ik.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100