Kan ik via internet de waarde van alle koopwoningen in Nederland bekijken?

Er zijn verschillende sms-diensten waarmee je, tegen betaling, actuele gegevens kunt opvragen over de waarde van koopwoningen in Nederland. Vroeger was er ook een website waar je die gegevens gratis kon inzien.
Bestaat die website nog? Zo ja: wat is de naam van de site?

Weet jij het antwoord?

/2500

Bedoel je bijvoorbeeld http://www.huizenprijs.com/ Of bedoel je sites zoals: http://www.funda.nl/koop/ http://www.jaap.nl/koophuizen/ http://www.huizenvinder.nl/ http://www.zah.nl/ http://www.huizenzoeker.nl/ http://www.zuka.nl/koopaanbod/

Via het Kadaster is ook e.e.a. te vinden: Per postcodegebied kun je gemiddelde prijzen zien op www.vindjeeigenhuis.nl . Waarde ontwikkeling kun je inzien op http://www.kadaster.nl/window.html?inhoud=/perskamer/default.html%3Finhoud%3D/perskamer/homepage.html Werkelijke verkoopprijzen van verkopen in 1 postcode (= deel vd straat) kun je opvragen via www.kadaster.nl. Directe link www.kadaster.nl/particulier/service/on_line_producten_stappen.html Kies voor het product Koopsommenoverzicht. Dat is een betaald product van 2,95, het toont de transacties van de laatste jaren in een wijkje. Dat is goedkoper dan de commerciele SMS diensten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100