Ben ik wel zo diervriendelijk als ik een HUISmuis in het park uitzet, of een HUISspin buiten gooi?

gaan ze wel overleven buiten?

Weet jij het antwoord?

/2500

tuurlijk, er zijn buiten ook genoeg kieren waar ze tussen kunnen kruipen. ik beschouw je niet als dierenbeul in ieder geval, ik zet altijd spinnen buiten. Toegevoegd na 46 seconden: en ze overleven het prima tussen stenen, in de schutting, en op een balkon e.d.

Nee, die gaan nooit overleven. Want toen er geen huizen waren overleefden die diertjes ook niet ;) Tuurlijk; Ze kruipen wel weer ergens naar binnen. Enne.. Huis muizen en Huis spinnen? Zijn dat soorten, of gewoon muizen en spinnen die vaak in huizen gevonden worden?

Ja waarom niet, of je moet alle vervelende eigenschappen van die beestjes op de koop toe nemen en ze in huis houden.

Het zijn geen dieren die in je huis horen te zijn.Ze zijn er een keer per ongeluk binnengekomen.Het is dus diervriendelijk dat je ze in hun leefomgeving n.l. buiten terugzet.Er zijn mensen die ze in vallen laten lopen en doden of kapot trappen.Wat denk je zelf dat diervriendelijker is?Juist,je doet het helemaal goed!

Geen enkel probleem met die manier van handelen! De muis of spin zullen er wel niet blij mee zijn,dat ze uit hun holletje/web worden verwijderd,maar als ze het benul hadden om te kiezen tussen val en hak of uit huis te worden geplaatst,kozen ze beslist voor het laatste!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100