Heeft een dubbele meter voor electra nut?

Als je al je apparatuur in huis van de zuinigste kwaliteit hebt is een dubbele meter dan nog rendabel.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wij hebben een jaar lang gedacht dat we dag en nacht tarief hadden en daarna geleefd. Dus alles 's nachts en in het weekend gedaan wat maar mogelijk was. uiteindelijk bleek dat dat bij de verhuizing mis was gegaan dus we hadden geen dubbel tarief maar normaal. Resultaat....12 euro zouden we verdient hebben als we dag en nacht stroom hadden gehad. Dus niet de moeite om er zoveel rekening mee te houden.

Als je je verbruik weet, dan kun je dat hier uitrekenen. Bij een gemiddeld tot hoog gebruik is het zeker rendabel om een dubbeltarief in te stellen. http://www.essent.nl/content/zakelijk/producten/elektriciteit/dubbeltarief/tariefcalculator.html Toegevoegd na 2 minuten: Je moet minstens 40% van je jaarverbruik in daluren verbruiken wil het rendabel zijn. Dus wassen, drogen en afwassen na 23.00 uur.

Zeker Werk! Als je calculeert en de 'vreters' in de nachtelijke uren laat consumeren, levert dat echt wel voordeel op....

Als deze dubbele meter er al zit dan heeft het zeker nut. Ik had verleden jaar een precies gelijk hoog verbruik ,als laag verbruik. Aangewend om ,s,morgens om 6 uur de wasmachine aan te zetten. Ook als je zuinige apparaten in huis hebt,toch verbruiken deze stroom. En in het weekend kun je er geld mee verdienen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100