Is een flyer de juiste communicatiemiddel om klanten tot actie te zetten?

Bijvoorbeeld wanneer een wooncorporatie klanten wil overhalen om hun tuin te onderhouden. Om hun te laten inzien hoe belangrijk dat is, kan je dat bereiken met een flyer of moet je toch een andere middel hiervoor gebruiken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, dit is volgens mij niet het juiste middel. Er worden zoveel reclameblaadjes verspreid, dat deze flyer ook in de prullenbak beland. Organiseer een avond in het wijkcentrum en vermeldt dat in de plaatselijke krant. Zorg voor een paar leuke tuinontwerpen en laat die zien met behulp van een overheadprojector. Alle aanwezigen krijgen drie tuinplantjes mee. Bespreek tussendoor hoe belangrijk het verzorgen van de voortuin is om de hele buurt een goed aanzien te geven. Mensen komen graag als ze iets gratis mee krijgen.

Dat is verschillend per persoon hoe die daarmee omgaat en hangt ook af van de flyer. Als ik een flyer zou krijgen ben ik wel nieuwsgierig. Dan is het belangrijk dat de flyer er duidelijk en betrouwbaar uit ziet! Daarnaast kun je natuurlijk altijd een advertentie plaatsen via social media, zoals bv facebook waar je veel mensen kunt bereiken. Veel succes!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100