wanneer de laatste maal het gras maaien?

Weet jij het antwoord?

/2500

Volgens mij kan je het beste tot midden oktober-eind oktober doen, nu het kouder komt. als het vriest zal dat je gras niet ten goede komen.

Meestal ergens in oktober, als ik naar het voorspelde weer kijk, morgenmiddag, want daarna gaat het regenen veel warmer wordt het ook niet. Eigenlijk zolang het groeit, dus afhankelijk van het weer, als het in december boven de 15 graden en zonnig wordt kan je dan ook nog een keertje maaien. Belangrijker is dat je niet te kort maait als het kouder is. http://www.graszodengelegd.nl/onderhoud/gazon-kalender.html

Meestal is dat ergens in begin november. Het kan wel van jaar tot jaar wat schelen. Maai het de laatste keer niet te kort Ook zal het gras na de laatste keer nog wat na groeien. Dat is heel normaal en de bescherming tegen vorst.

Nooit. Je neemt gewoon 2 konijntjes die het hele jaar door, je gazon prachtig verzorgen door het overal verdeeld keurig kort houden en dat terwijl zij de tijd van hun leven hebben. Hoef jij geen stroom te betalen, grasmaaier kan weg dus meer ruimte en geen herrie EN kost jou geen energie in de kou: iedereen blij ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100