Ik wil de stam van een dode conifeer gebruiken als steun voor een klimplant, kan dat?

Middenin een coniferenhaag zijn 2 bomen dood. Die wil ik tot op de stam terugsnoeien. Kan dat, en welke bloeiende, groenblijvende plant is geschikt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat kan heel goed. Vergeet niet te mesten want de conifeer heeft veel voeding weg genomen. Beste is weken van de voren paardenmest door te spitten. Maar anders neem je gewoon koemestkorrels,maar niet in aanraking met de wortels laten komen. Plantgat, mest , laagje potgrond, planten en opvullen met potgrond.

Dat kan en die hoeft u zelfs niet volledig terug te snoeien zodat uw klimplant er alle kanten kan in gaan. Als klimplant kan u vrijwel alles gebruiken, persoonlijk vind ik passiflora zeer mooi

Wij hebben hier 2 bomen staan,op dezelfde manier als jij dat wil. Wij hebben er hedera in laten groeien groenblijvend,en groeit als een tierelier,wij hebben daar tussen door 2 clematissen gepoot,dan heb je gelijk een bloemetje er bij,in plaats van clematis is er nog veel meer te koop,wat een beetje kleur geeft bij de hedera,er kan zelfs een klim roos tussen,kijk eens op je gemak bij een tuin centrum.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100