Wat kan ik doen aan strontvliegen dankzij de buren?Ze hebben een volière in de tuin waar niks aan gedaan wordt en ze laten de hond uit in de tuin.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het enig wat je kan doen is de buren erop aanspreken.Verder denk ik ook dat je als het zo doorgaat ook muizen en ratten erbij komen als ze ernog niet zijn.Weet niet of het een huurhuis is dan kan je naar de woningstichting gaan en een klacht indienen.Maar probeer eerst eens de buren erop aan te spreken want zij zullen er ook last van hebben.

Wij hebben hier ook twee volieres, maar nooit de 'strontvliegen' waar jij het over hebt. Dus hoef je ze daar niet over aan te spreken. Wel krijg je ze op de hondenpoep, zeker als het regelmatig gebeurd. Behalve je buren er over aan spreken, zal je er niet veel aan kunnen doen. Informeer bij andere naaste buren, of ze ook overlast hebben, zo je, dan kan je iets gezamenlijks aanpakken. Weet wel zeker dat je het over de echte strontvliegen hebt, en niet over bepaalde andere soorten vliegen, die er sprekend op lijken. Strontvliegen hebben niets in je tuin te zoeken, als er geen stront ligt, dus heb ik zo mijn twijfels.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100