Ik wil mijn vuilnisbakken buiten de poort laten staan,ik heb een eigen huis,wijkbeheer zegt terug in mijn tuin.heb ik recht op overpad?

ze staan nu in een straatje waar alleen bewoners gebruik van mogen maken, ze staan ook nog is in houten bakken om de kliko's te verbergen. ze staan niemand in de weg, als eventueel brandweer erbij zou moeten dan hebben ze daar geen last van. nu is mijn vraag eigenlijk moet ik ze daar weg halen of mag ik ze laten staan ?

Weet jij het antwoord?

/2500

dit heeft niks met recht op overpad te maken. recht van overpad houdt in, dat je over andersmans grond je mag verplaatsen, om op je eigen terrein te komen. dus niet het recht om je spullen op dat pad je parkeren. van belang is van wie het pad is. is dit gemeente grond of is het eigendom van een vereniging van eigenaars? de eigenaar kan voorwaarden stellen aan het gebruik van het pad. omdat wijkbeheer zich er mee bezig houdt, ga ik er maar vanuit dat het gemeentegrond is, met beperkte toegang. de gemeente heeft dan ongetwijfeld regels opgesteld over het gebruik van het pad. sla die er eens op na. ik vermoed echter dat er is gesteld, dat je geen spullen mag plaatsen op het pad.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100