Welke plant is het zeldzaamst?

Welke plant die bekend is bij mensen is het zeldzaamst?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Met al onze technologie,kennis en mogelijkheden zijn we nog steeds niet in staat om alle planten in de wereld te vinden. ze staan noch steeds niet allamaal op naam. Toch kan ik je vraag wel beantwoorden. In ons natuurpark is een spontane mutatie ontstaan van een gewone Dotter. Deze plant heeft i.p.v. groen blad, paars-rood blad. De bloemen die normaal citroengeel zijn met groene knoppen zijn bij deze plant oranje-geel met rode bloemknoppen!!!!Zaailingen van deze plant komen niet raszuiver terug, omdat het een mutatie is, zodat deze plant ,die ik Rana-red heb genoemt, de enigste van deze soort is ter wereld!!!! Nergens ter wereld is er dus een tweede!! Is dat zeldzaam genoeg? Alleen als ik deze plant ga scheuren komen er meer. Maar voor mij is het de zeldzaamste plant ter wereld!!

Waarschijnlijk een plant waar wij de naam niet eens van kennen, ergens ver weggestopt in een oerwoud waar nooit mensen komen.

Inderdaad er zullen genoeg planten zijn die pas 1 keer gezien zijn, of planten die maar heel kort in bloei staan.

Een plant die zo zeldzaam is dat hij slechts bekend is bij enkele mensen. Van dit soort kun je een heleboel vragen stellen, maar zul je weinig zinvolle antwoorden krijgen

Dit klinkt haast als een vraag; welke postzegel is het zeldzaamst. Net of iemand planten aan het verzamelen is..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100