Ik zoek de naam van een tuinplant. Het is of wordt een struik met allemaal rechte groene takken alle kanten op en met een trosje blauwe bloemetjes aan

Toegevoegd na 29 minuten:
Het is inderdaad de plant van de foto van degene die onder mijn vraag een reactie heeft gegeven. Dat antwoord staat niet bij de antwoorden hieronder. Alleen bij het plaatje wat er bij staat, staat geen naam..... Humm.... en nu? Het zou ook die Ceanothus van het onderste antwoord kunnen zijn. Als ik die google zie ik m, maar er staan ook veel plaatsjes bij die het niet zijn...

Weet jij het antwoord?

/2500

bedoel je blauwe regen ?

Ik denk dat je Caryopteris bedoeld . succes

Bronnen:
http://www.tuinkrant.com/plantengids/heest...

Of misschien de ceanothus? Toegevoegd na 25 minuten: Het plaatje bij die reactie is ook een ceanothus. Er zijn verschillende versies van.

http://bloemen-planten.site.nl/product/1/322/Japanse-Blauwe-Regen-black-Dragon.html De japanse blauwe regen, de 'Wisteria floribunda - black dragon' is een heester die wel een blauwe regen is, maar niet echt een boom is.

Het is vermoedelijk de Ceanothus Concha, ook wel Californische Sering genoemd. Deze soort wordt als één van de beste winterharde soorten in ons klimaat aangezien. Hij kan tot anderhalve meter hoog worden, en anderhalve meter breed. De struik komt in mei en juni vol met mooie blauwe bloemtrosjes. De bladeren zijn klein, donkergroen en glanzend. De onderkant van de blaadjes is grijs van kleur.

Kan het een acapandis zijn? Ofwel een Afrikaanse sierui?!?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100