De vlinderstichting weet het niet iemand van jullie wel? Welke vlinder maakt dit

Vorig jaar ook een nestje gehad niemand wist welke soort het was jullie wel.En anders een @ adres waar ik kan vragen welke het is BVB bedankt Mhofman

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als de Vlinderstichting het niet weet zie ik het somber in... Probeer wel in de gaten te houden hoe de boel zich ontwikkelt en leg dat vast op foto's, misschien weten ze het over een tijdje wel (bijvoorbeeld omdat het een nieuwe soort is die inmiddels door iemand gedetermineerd is). Een andere optie: de foto en beschrijving hier posten: http://www.tuinkrant.com/taxonomy/term/272 Als je er achter komt wil ik graag weten wat het is ;-)

is het niet de kindercrèche van de spinselmot? Toegevoegd na 4 minuten: of een soortgelijk motje. er zit een verdacht motje linksboven het bruine blad op de foto. het kijkt mij net even iets te onschuldig. meerdere motjes van dit formaat hebben kinders die graag draden spinnen, en niet zelden blijft het bij 1 nestje (zie link) Toegevoegd na 5 minuten: motje zit links boven het middelste bruine blad op de foto (wakker blijven euca!!!)

Bronnen:
http://www.google.nl/search?q=spinselmot&h...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100