Op welke site kan ik om ideeën vragen voor inrichting van een kamer?

Het gaat om een hoek van mijn slaapkamer. Daar heb ik een grote zitzak vervangen door een poef, maar nu vind ik die hoek zo kaal.
Ik weet dat je hier niet om ideeën voor zoiets mag vragen, dus ik ben op zoek naar een site waar je een foto kan plaatsen, en dat mensen dan suggesties doen hoe je dit kunt inrichten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Op deze sites kun je om ideeën vragen voor de inrichting van een kamer: http://furnish.co.uk/forums/ask-the-expert http://www.city-data.com/forum/home-interior-design-decorating/ http://forum.homeone.com.au/viewforum.php?f=6 Stel je je vraag liever in het Nederlands, dan kun je op deze sites terecht: http://forum.fok.nl/rde/list_forumfilter/90 http://www.ellegirltalk.nl/forumdisplay.php?11-Mode http://bouwinfo.be/forum/forums/57-Binnenhuisinrichting-amp-afwerking http://www.ouders.nl/forum/huis-tuin-en-keuken http://forum.viva.nl/forum/Thuis/list_topics/17

Dat kun je doen bij Marcel Wolterinck met zijn deskundige team, hij kan je een compleet nieuwe slaapbeleving geven. http://www.wolterinck.com/projecten/advies-styling Waarschijnlijk ken je hem wel van de televisie, voor een impressie kun je het filmpje bekijken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100