Waar kun je passende stoelbeschermers (viltglijders) kopen?

Ik ben op zoek naar stoelbeschermers (viltglijders) voor een stoel met een buisframe (zie foto's). Ik heb overal gezocht maar kan niks vinden wat passend is. De breedte van de buis is 3 cm en de hoogte 1 cm. Het verplaatsen van deze stoelen over de tegels zorgt voor krassen en zwarte strepen (van de plastic dopjes die er standaard onder zitten).
Ik wil dus graag weten of er passende beschermers bestaan of een "doe het zelf manier" om zoiets te maken. Gewoon een viltje onder de buizen plakken werkt niet.
Wie kan mij helpen?

Toegevoegd na 1 uur:
In het buisframe zitten GEEN voorgeboorde schroefgaatjes!!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij floorfriendly verkopen ze voor iedere stoel het juiste vilt, het vilt zit goed vast, laat niet los en blijft lang goed, ook de hulp telefonisch bij het bestellen is prima. Toegevoegd na 4 minuten: Door visuele beperking kan ik je foto helaas niet zien, maar ik verwacht dat je 1 van deze viltjes nodig hebt. http://www.floorfriendly.nl/shop/category.asp?catid=118 Toegevoegd na 2 uur: Je moet de zwarte rubbertjes eruit halen en die gaatjes kun je gebruiken voor de nieuwe viltjes, zo ging dat ook bij onze stoelen.

Bronnen:
http://www.floorfriendly.nl/shop/

o.a. Aldi verkoopt regelmatig setjes waar ook een grote lap (± 25 x 25 cm) vilt in zit, die kun je zelf op elke gewenste maat knippen.

ik raad http://www.vloerglijders.nl/ aan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100