Bestaat er vynil wat het patroon heeft van een keramische tegelvloer in de kleur van Terra cotta?

Ik zou het heel mooi vinden om mijn huis te sieren met een vloer van Keramische tegels met de kleur Terra Cotta. Helaas past die vloer wat gemiddeld genomen ongeveer 50 euro p/m2 kost een beetje te duur, het zit niet in mijn budget zogezegd aangezien het om 100 m2 gaat (iets ruimer genomen).

Nu ben ik verschillende winkels afgegaan op internet naar een dergelijk lijkende vynil vloer maar kan het nergens vinden. Hoe kan ik erachter komen dat zo'n vloer wel verkocht wordt en waar? Ik heb op internet gezocht naar: "Vynilvloer terracotta tegel motief", maar dat werkt niet. Bestaat er wel een vynilvloer met dit motief?

Toegevoegd na 1 uur:
Ik bedoel dus niet alleen de kleur maar ook echt het tegelmotief zoals voorbeeld

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat hééft wel bestaan in de jaren 70.... mijn ouders hadden dat namelijk, maar daar heb je nu niks aan. Wat ik weet is, dat het van het merk Novilon was toendertijd. Ik heb even voor je gekeken op internet, maar nog niet veel gevonden: Marmoleum: scrollen naar beneden: niet echt met voegen... http://www.blankenburghbv.nl/nl/homestyle_vloeren.htm Onderstaande site heeft een foto....misschien informeren? http://www.woonnet.com/showitem_168_Vinyl.html Als ideetje: je kunt misschien ook zoeken op de woorden marmoleum, plavuizen, plavuizenprint, tegelprint, novilon, plavuizenmotief, tegelmotief. Toegevoegd na 13 minuten: Misschien nog bij linoleum?

Jazeker dat bestaat, zie eens in bijgevoegde link. Daar zal u zeker uw gading vinden. Toegevoegd na 7 uur: Op de 2e link is een iets nauwkeuriger foto te zien. Dit is een Canadese firma die ook in Nederland verkoopt. Ziet er zeer mooi uit, veel succes.

Bronnen:
http://www.armstrong.com/flooring/vinyl-sh...
http://www.armstrong.nl/commflreu/nl-nl/fl...

Probeer het bij Tele Tegels in Zoeterwoude!

Kijk eens bij Interfloor vinyl. Volgens mij hebben we zoiets in de winkel hangen als staal. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100