Hoe vul de spleet tussen 2 matrassen op?Ik heb er al een "matrassenopvuller" tussen gedaan, maar die komt ook klem te zitten en zakt weg

Weet jij het antwoord?

/2500

Met T profiel. Per meter te koop in iedere beddenzaak

Das lastig om dat goed voor elkaar te krijgen,er zal vast wel iest zijn waardoor dat kan. Dit probleem hadden wij ook maar hadden een andere oplossing! gewoon een 2 persoons matrashoes over de bijde matrassen heen.dus 1 geheel!!! suc 6. Toegevoegd na 5 minuten: ik heb nog even gegoogels,antwoord wat bij iemand goed geholpen heeft is dus een matraswig er tussen te doen(wat je al heb dus) en dan een dekmatras en een 2 persoonsmatrashoes en dat zal het moeten doen.

Je zou kunnen proberen om het T-profiel beter vast te zetten, met klittenband bijvoorbeeld. Of vastnaaien met stevig garen. Moet wel heel stevig zijn.

Waarschijnlijk glijden je matrassen te veel, waardoor ook de matrasopvuller wegzakt. Je kunt dit voorkomen door anti-slipmatten onder je matras te leggen. Deze foammatten zijn het voordeligst verkrijgbaar bij een campingwinkel, omdat ze ook vaak als bodembedekking in tenten worden gebruikt.

Je kunt ook gewoon een (dunne) dekmatras kopen om over de beide matrassen te leggen.

Een 2 persoon matras beschermer gebruiken.!!!!!!!!!!!

u kunt het oplossen met een liefdesbrug / matraswig. de onderkant van uw matrassen voorzien van anti slip dek / matje en de bovenkant van uw matrassen in een geheel opmaken ( inpakken ) met een molton en hoeslaken, soms kan u er ook nog een topper op leggen , dit maakt een matras vaak wel zachter, en zal dan van dikke kwaliteit moeten zijn anders lost het nog uw probleem niet op

Je kunt een dekmatras kopen (een matras van een paar cm dik) en die over het gehele bed heen leggen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100