Hoe een Colavlek uit een geloogde of geboende tafel halen....?

We weten niet of de tafel geloogd of met was is behandeld, hij is zeker niet gebeitst of gelakt. oppervlakte voelt ruw aan..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Raad van een meubelman? Probeer eerst aan de onderkant! Neem grof schuurpapier, meer schuren dan de vlek groot is (Kuilen)ik bedoel ook grof schuurpapier, en dan na schuren met fijn. Zo doen wij dat ook op ons bedrijf. Onderkant gelukt? dan kan je boven aan de slag probeer ook eerst de onderkant bij te kleuren met was. een beetje uit proberen met de kleur. Zeker geen boter gebruiken, wordt een vette boel ,smeert niet goed uit. Dus resume eerst de onderkant proberen suc 6

U kunt schuurvloeistof kopen en uw tafel met behulp van een schuurplaatje en de vloeistof uw tafel schuren. <----- helpt altijd:)

Heb weleens gehoord: Wrijf het in met roomboter, maar ik heb dit nooit geprobeerd (had tafels waar een zeem voldoende was in die tijd, gelukkig)

Om deze vlek te verwijderen doe je een mengsel van boter en sigarettenas op een vochtige doek, en smeer hiermee de plek in. Daarna wrijf je het hout met een droge doek op. Succes!!

Probeer het eens met een beetje soda,geweldig middel. Tip probeer t eerst uit op n plekje waar t geen kwaad kan (onderkant tafelblad bv) succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100