Mag ik nu nog stofzuigen ?

Na 22:00 uur 's avonds ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het nadeel is dat onze stofzuigers kunstmatig meer geluid maken dan strikt noodzakelijk is. Het schijnt dat ze zo zijn gemaakt omdat men dan denkt meer stof of te nemen dan zonder het lawaai. Mag je stofzuigen na 22 uur ja, is het wenselijk voor je burenliefde nee, dat vind ik van niet (tenzij je muren hebt van een meter dik LOL)

(Ik zou naar de huisarts gaan...) Ja, waarom mag dat niet? Ook om 22:00 uur ´s nachts...

Ligt eraan, als je kunt inschatten dat het niet hinderlijk is voor je omgeving, maar verder mag je na 22.00 uur bij voorkeur geen extra lawaai meer maken en daar valt stofzuigen ook onder. Morgen weer een nieuwe dag!

Ik zou als ik jou was maar inderdaad even naar de huisarts gaan of spoedeisende hulp in het ziekenhuis. Wie doet dat nou? normaal? Ik vind van wel, waarom niet. Tenzij er kinderen boven lopen te slapen ofzo

Tuurlijk mag dat. Misschien wordt het vervelend als je urenlang doorgaat, en ook nog hele dunne wandjes hebt. Maar even de stofzuiger door het huis gooien moet kunnen hoor. Ook om 10 uur 's avonds.

Waarom niet? Is er een bepaalde tijd ofso voor stofzuigen. Ik denk van wel hoor.. Maar overdag doen is het beste.!

Mijn voordeur staat al open.. je komt maar hoor!

Als je in een vrijstaande villa woont zou ik niet weten waarom je niet zou mogen stofzuigen. Als je in een appartement of flat woont zou ik persoonlijk rekening houden met mijn buren en het stofzuigen uitstellen tot morgen. Volgens mij mag je ná 22.00 uur geen lawaai meer maken en stofzuigen is toch echt wel een lawaaige klus.

Jep. Kans dat iemand er last van heeft is vele malen kleiner dan de kans dat iemand het hoort. En dat iemand er "last" van heeft is vele malen kleiner dan de kans dat ze je het kwalijk nemen zonder er eerst even beleefd wat van te zeggen.

Tuurlijk! Je laat toch geen bende achter als je naar bed gaat?

Als ik 's nachts om 1 uur een Duralex glas laat kletteren, dan is er niets of niemand die mij kan stoppen om de bende op te zuigen. Zo.

ligt aan de grote van de spierballen van de buurman

WMocht je laminaat hebben dan zou ik voor een stoffer en blik gaan

Van wie zou het niet mogen na 22.00 uur. Gewoon doen. Het is wat anders als iemand dan gaat boren of zijn badkamer gaat verbouwen.

Draai het om: stoort het jouw als de buurman om 23:00 nog stofzuigt? Of hoor je dit niet eens in je goed geisoleerde (vrijstaande?) huis? Ik weet dat mijn buren mij niet horen en zuig wanneer ik zin heb ... en dat kan ook 's nachts om 01:00 zijn.... Normaal hoort het na 22:00 stil te zijn.

Normaal mag dat wel. Zolang je maar te veel en te luid geen lawaai maakt zodat de buren wakker worden.

Dat ligt helemaal aan de gehorigheid van je huis en aan je buren. Is je huis erg gehorig en gaan je buren vroeg naar bed, dan zou ik het niet doen. Maar als niemand er last van heeft, waarom niet?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100