waar kan ik voordelig (losse) zeepjes bestellen voor een zeepketting, zonder meteen 10 stuks (van hetzelfde) af te moeten nemen?

tja, voor het maken van een zeepketting dus, en hoef er niet meteen mijn hele huis mee vol te hangen ;-)

Weet jij het antwoord?

/2500

Zeepkralen voor een zeepketting vind je op onderstaande site. Toegevoegd na 34 seconden: http://www.beadsxl.nl/shop/index.php?cPath=76 Toegevoegd na 15 minuten: Misschien heb je hier iets aan: http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/zeepjesenzo/c-353532/zeepjes/

Bij de zeepkiosk. http://www.zeepkiosk.nl/ Ik heb nog een zak vol zeepjes van hotels e.d. Misschien kun je eens rond vragen in familie en kennissenkring of er nog mensen zijn die dat hebben. Kun je zelf ook weer figuren uit snijden. Of je koopt bij De Tuinen een lekker stuk zeep en snijd daar plakjes van en dan vierkantjes of rondjes. Zelf zeep maken, schijnt ook erg leuk te zijn: http://zeep.vanderleden.com/ Mijn kleindochter heeft daar eens een workshop van gedaan: erg leuk om met kinderen te doen.

Winkels zoals " de Tuinen" verkopen ze van die losse en kleine in verschillende kleuren en geurtjes.

Op Marktplaats vind je veel mensen die ze maken, en voordeliger vaak dan bij webwinkels. Verzenden kan per brievenbuspost; moet je geen hele dikke nemen, dat kan namelijk ook. Ze hebben vaak vele soorten en maten, ook hele aparte.

Mijn hobby is zeepkettingen maken. De tips die je krijgt over Kruidvat e.d. zijn goedbedoeld, maar je hebt er voor een zeepketting niks aan. Deze zeepjes zijn veel te hard en als je er een gat in wil maken, barsten ze meestal kapot. Jij hebt zeepjes nodig op glycerinebasis. Als je zeepjes nodig hebt, wil ik ze je wel voor je maken, tegen kostprijs. Je kunt dan kleur en vorm zelf bepalen. Wil je nog meer weten, mail me dan. Toegevoegd na 1 minuut: Sorry, Kruidvat is niet genoemd maar De Tuinen. Ook hotelzeepjes zijn te hard. Toegevoegd na 4 dagen: Hierbij de foto's

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100