Ik ben op zoek naar een hele ondiepe, maar toch grote plantenbak voor in de vensterbank. Heeft iemand een idee waar ik er zo eentje vind?

We willen straks vouwgordijnen in het raamkozijn, dus die moeten achter de plantenbak langs. De plantenbak is om de doorkijk overdag te beperken.
De vensterbank is 20 cm diep, de plantenbak zou ongeveer 10 -12 cm diep moeten zijn, zeg eens 40 cm hoog en mag een breedte van 40-50 (2 naast elkaar) tot 1 meter hebben.
Als alternatief kunnen we de vensterbank verbreden, maar een ondiepe plantenbak is eenvoudiger.
Hopelijk heeft iemand een goede tip of misschien ervaring.

Weet jij het antwoord?

/2500

je kan in de bouwmarkt wwn plaatje multiplex op maat laten zagen om een bak op maat te maken. Door goed in de lak te zetten en/of er een plastic laag in te doen maak je het geheel waterbestendig. Op deze manier heb ik jarenlang mijn vensterbanken van stevige niet-lelijke bakken voorzien.

Anders kan ik hem voor je maken van keramiek. In ieder gewenste kleur. Toegevoegd na 1 dag: ja hoor, zo strak als je wil. In de goede maat, juiste kleur. En absoluut waterdicht. Alleen woon ik in Nieuwegein. Misschien is daar iets op te vinden? BTW: Ik zou iets tussen ruimte tussen de twee bakken laten. dat is mooier. Toegevoegd na 1 dag: Mijn man werkt in Rijswijk. Misschien is dat te doen?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100