Wat is de gemiddelde huurprijs per meter voor een koude kas?

Ik heb een kleine kwekerij die ondertussen zijn ruimte ontgroeid is. Ik ben op zoek naar een koude kas om mijn bedrijf te laten door groeien.

Het zou gaan om een koude kas van minimaal 500 m2 tot maximaal 1000 m2. De ondergrond is niet belangrijk. Een wateropslag is wel een pre. Liefst in het Westland of Oostland.

Echter kan ik nergens op internet een antwoord vinden over een gemiddelde huur prijs per meter voor een kas.

Heeft iemand hier een antwoord op?

Weet jij het antwoord?

/2500

De gemiddelde huurprijs is lastig aan te geven. Los daarvan heeft u er eigenlijk niks aan. Ik zal dan ook geen bedragen noemen. Vaak geldt hoe minder m2's hoe hoger de prijs per m2. De locatie is ook van belang, betere locatie is hogere m2 prijs. Idem voor faciliteiten zoals een waterbassin, hoe meer faciliteiten hoe hoger de prijs. Nog een verhogende factor is biomassastookinstallatie. Voor uw beeldvorming, uw beoogde kas kan 2-3x zoveel kosten dan een kas van 15.000m2. U zoekt een basic kas, als u die kan vinden hoeft het niet zo heel veel te kosten. De kas die u voor ogen heeft is een kleine bescheiden kas. Die zullen er best zijn maar hou rekening met prijzen in het hogere segment. Als u iets geschikts hebt gevonden, stuur me maar een pb dan kijk ik er naar en zal ik me verdiepen in de kwaliteit van het aanbod en bijbehorende prijs.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100