wat voor schoonmaakmiddel gebruiken glazenwassers?

glazenwassers die ramen op hoogte glazen moeten wassen gebruiken een lange stok met een spons en in die stok wordt water naar boven gestuwd. In dat water zit een goedje dat de ramen goed reinigt en streeploos opdroogt. Het hoeft niet nabehandeld te worden en daar ben ik wel een beetje jaloers op want ik doe mijn ramen nog steeds met lauw water en een scheutje spirtus en met veel moeite krijg ik de meeste strepen weg. Wat voor spul gebruiken de glazenwassers ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ze gebruiken hiervoor osmose water. Osmose water is vernoemd naar de filtratietechniek om kraanwater puur te filteren zodat het water druppel- en streeploos op kan drogen. Dit pure water heeft een enorm reinigend vermogen, zo kunnen alle oppervlakten gereinigd worden zonder gebruik van chemie (niet milieubelastend).

Bronnen:
http://www.bycoschoonmaakbedrijf.nl/pages....

demiwater:) dit droogt streeploos op. maar was je auto hier nooid mee!! dit zal je auto flink aantasten.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Gedemineralis...

Volgens mij gebruiken ze schoonmaakazijn of iets wat daarop lijkt.

mijn neef heeft een glazenwasser bedrijf.. hij gebruikt ammoniak met een beetje dubro afwasmiddel.. daarmee krijg je de ramen prachtig schoon en droogt streeploos op zegt hij..

Ik heb het ooit aan een glazenwasser gevraagd: gewoon afwasmiddel, niks meer niks minder.

Ik doe het altijd met ruim water zonder enige toevoeging uit een schone emmer. Gebruik een goede trekker en je hebt nooit strepen.

De glazenwassers die op grote hoogte wassen met een lange stok en borstel gebruiken speciaal water waar geen kalk meer in zit. Daarom droogt het ook streeploos op. Veel glazenwassers die nog met emmers water wassen doen daar een paar druppeltjes afwas in, maar die wissen daarna wel na.

Tijdje terug nog een glazenwasser gevraagd . Hij zei gewoon een beetje afwasmiddel maar dan wel met een goeie trekker .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100