Waar kan je een schuimzeep pompje vinden?

Op het werk wordt gebruik gemaakt van schuimzeep om je handen mee te wassen. Dit vind ik een heerlijke manier van handen wassen.

Echter kan ik dit nergens in de winkels vinden, of voor bedrijven in super grote porties.

Waar o waar zou dit te verkrijgen zijn voor de particulier?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Laat ik er net 1 gekocht hebben voor 89ct bij de action. Welliswaar van piet piraat, maar goed. Schuimen doet ie en maakt goed schoon.

in onderstaande link wordt aangegeven dat het een schuimzeep pompje is maar bedoel dit ook? Toegevoegd na 4 minuten: ik heb ze trouwens ook zien liggen bij de doe het zelf bouwmarkten daar zijn ze wel goedkoper maar misschien van iets mindere kwaliteit er waren er zelfs waar je 3 of 4 verschillende zeepreservoires had voor bijv douchegel,shampoo,handzeep en desinfectie

Bronnen:
http://www.schoononline.nl/Sanitex-schuim-...

ProWin heeft die dingen. Helaas kun je ze daar niet bestellen, maar moet je naar een bijeenkomst... Kom je binnenkort op mijn poetsdoekenparty? ;-)

Bronnen:
http://www.prowin-info.nl/

Het ziet er misschien een beetje raar uit als je geen kleine kinderen hebt rondlopen, maar volgens mij is Kandoo handzeep schuimend als het uit het pompje komt.

Er zijn ook pompjes te koop bij het kruidvat zeker ook voor kinderen daar kun je ook eens kijken van Zwitsal heb je ze zeker.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100