Hoe krijg ik die groene grasvlekken uit de kleding van mijn kinderen? In de wasmachine op 60 graden wordt het niet schoon.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je zult het niet geloven..... maar leg je wasgoed met de vlekken op het gras en laat het een nachtje liggen. Het werkt echt, ik geloofde mijn ogen niet, maar het gras neemt de groene vlekken weer op. Spijkerbroek met 'groene knieen' met de vlek-kant op het gras gelegd, een dag later zijn de vlekken echt weg. Ik weet niet hoe het werkt, en het klinkt echt ongeloofelijk maar......... het werkt. succes.

Voor het wassen ff wat gewoon afwasmiddel op de vlekken spuiten en even in laten trekken Dan gewoon net als anders wassen Hopelijk helpt het, hier gebruik ik het vaker voor allerlei vlekken. Succes

Ik heb soms heel vervelende vlekken in mijn koksbuis, thuis smeer ik er wat ossengalzeep erop, even boenen en de wasmachine in. Werkt altijd, zelfs vreselijke bramenvlekken en paprikavlekken verdwijnen. Als het niet direct de wasmachine in kan zet ik de vuile, met ossengal voorbewerkte jasje in een sop totdat de wasmachine gaat draaien.

Met drie zoons heb ik vaak grasvlekken moeten verwijderen. Ik deed het altijd zo: Grasvlekken insmeren met groene zeep, in laten trekken en daarna gewoon in de machine uitwassen. Voor meer tips: http://www.omaweetraad.com/tipview.php?rubriek=vlekken&label=Grasvlekken

Vaak is afwasmiddel met citroen al voldoende. Even insmeren, laten weken en dan in de wasmachine. Ik heb het ook vaak weggekregen door er Glassex op te spuiten, klinkt gek, maar het helpt vaak wel. Eerst weken in Biotex inweekmiddel, helpt ook en ook helpt het om de vlekken met water, ammoniak en citroensapmengsel te bewerken.Wat ook altijd goed helpt is vloeibare zeep of ossengalzeep erop te smeren, even weken en met een borstel te bewerken. Daarna in de wasmachine en weg is de vlek.

Met shampoo insmeren even wrijven en weg is het meestal. Daarna goed uitspoelen. Dit heb ik geleerd in een vakantie toen mijn kids nog klein waren en ik geen wasmiddel bij me had. Sinds die tijd smeer ik bijna elke vlek weg met shampoo, goedkoop en je hebt het altijd in huis.

Mijn zoon voebalt en komt altijd met groene vlekken thuis. Ik spuit er shout op en laat het even inwerken, soms ook wel een dag, totdat de volgende broek komt, daarna in de wasmachine en alles is er uit. Toegevoegd na 23 uur: Nog even belangrijk; Dan hoef je niet eens op 60 graden te wassen, met 40 graden verdwijnt het ook! Succes in iedergeval!

Even reclame maken : " hoe krijg ik nou die groene grasvlekken eruit !?? " " geen probleem , met Vanish oxi action haal je het zo weg !" Vanish , vertrouw roze ...vergeet vlekken! Ken je die reclame niet !?

inwrijven met ossengal of groene zeep

Bronnen:
hoe schoon is jou huis

Gewoon! Met Ariel, serieus!

een nachtje in de vanish zetten. helpt echt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100