Het "weer" zit in het doek van ons tuinpaviljoen, wie weet raad en kan je dit doek in de wasmachine wassen???

Weet jij het antwoord?

/2500

nou dat probleem heb ik dus ook eens gehad en ik heb mijn doek gewoon geverfd , met textielverf. Dit omdat mij is verteld dat "t weer" een aantasting van t weefsel is en niet meer eruit te krijgen is Toegevoegd na 1 minuut: Inderdaad detail vergeten zoals Loenie meld ...als hij droog is wel even weer inspuiten met bijv Harmisol om hem weer waterafstotend te maken

Sommige doeken kun je in de wasmachine wassen (mits ze passen). Je moet er wel een middel bij doen om het weer vuil en vochtafstotend te maken. Sommige doeken zijn te groot voor de wasmachine, deze kun je met een hogedrukspuit schoonspuiten. Je kunt het beste bij de leverancier informeren hoe je het kunt schoonmaken.

Als je op tijd bent kun je het wassen, maar "het weer" is doorgaans een aantasting door schimmels. Als je geluk hebt zie je nu alleen de schimmels, maar het kan ook zijn dat je doek al beschadigd is door die schimmels en beschadigingen kun je er natuurlijk niet uit wassen. Toch snel in een goed sopje of in de machine, al was het maar om het proces te stoppen. Goed droog weghangen of opbergen om te voorkomen dat het opnieuw begint.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100