Hoe krijg ik mijn ramen schoon van olievlekken na gebruik van spiritus?

Weet jij het antwoord?

/2500

Spiritus zou geen olievlekken moeten geven. Weet je zeker dat er geen olie op je schoonmaakdoek zat? Spiritus is alcohol en verdampt gewoon. Je kan water met wasmiddel en eventueel een beetje zout gebruiken om de ramen te zemen. Alle olie-achtige dingen zouden hiermee weg moeten gaan.

Probeer met warm en/of koud water met 2 tot 4 eetleupels appelazijn. Met appelazijn en water gemengd kun je bijna alles schoon krijgen. Het geeft wel even een aparte geur dan,maar dan doe je gewoon de raam open en dan verdwijnt deze geur weer. Dus probeer het.

Wil je je ramen kraak helder hebben, pel dan een ui en snij hem in 4 delen, en doe die in het water, geen ander reinigingsmiddel erbij gebruiken

Bronnen:
http://www.omaweetraad.com/tipview.php?rub...

Reinigen met Dreft afwasmiddel en oppoetsen met kranten wil ook wel eens het gewenste resultaat geven.

een dopje ammoniak en een paar druppels afwas middel daar worden je ramen schoon van en wat ikzelf ook wel een doe gewoon een krant je gelooft het misschien niet maar probeer t maar eens en laat me dan nog eens wat horen

Schoonmaakazijn lost goed vet op en geeft zelf geen vlekken. Water met afwasmiddel of schoonmaakmiddel laat ook weer vlekken achter als je het niet goed naspoelt.

Veel glazenwasser gebruiken afwasmiddel en dat verwijderd heel goed vet! Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100