Hoe maak je Nike air max 2017 schoon?!

Ik heb Nike air max 2017 ze zijn was vies geworden (wat ik dus niet mooi vind) kan ik deze gewoon in de wasmachine doen of is een andere manier slimmer?

Weet jij het antwoord?

/2500

Verwijder eerst overtollig vuil van de buitenzool met een zachte borstel (schoenborstel of oude tandenborstel). Meng warm water met een klein beetje wasmiddel voor een zacht sopje. Doe een klein beetje sop op een spons, zachte doek of zachte borstel en maak de vuile plekken schoon. Doe een klein beetje warm water op een andere spons of zachte doek om achtergebleven schoonmaakmiddel te verwijderen. Laat de schoenen drogen op kamertemperatuur. Herhaal deze stappen om vastzittend vuil weg te krijgen. Nike adviseert om geen andere schoonmaakmethoden te gebruiken, je schoenen niet in de wasmachine of droger te stoppen en geen producten zoals bleekmiddel of andere chemicaliën op je schoenen aan te brengen.

Bronnen:
https://help-nl-eu.nike.com/app/answer/art...

Ten eerste een tip van een nike verzamelaar. Nooit je nike's in de wasmachine doen! Ten eerste heb je kans dat de schoen vervormd. En het tast de kwaliteit en de lijm aan! Nu het schoonmaken. Even zachtjes met een tandenborstel het groffe vuil eraf vegen. Als het om gladde oppervlak gaat kun je dit perfect doen met koud water en een witte wonderspons Met stof met een tandenborstel en een mix van groene zeep en water en goed nadeppen met schoonwater tot alle vuil verdwenen is. Evt kranten erin tegen het kreuken en drogen. Nooit in de felle zon of verwarming laten drogen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100