hoe krijg ik de bruine aanslag op de onderkant van de pan schoon?

Weet jij het antwoord?

/2500

Hg ovenreiniger. Wel oppassen met aluminium.

Dat zou ik verwijderen met zo'n schuursponsje waar al zeep in zit.

Hiervoor gebruikten wij de Balbo powerpad, het bekende witte wondersponsje. Even vochtig maken en boenen maar. Er zijn ook imitatiesponsjes te koop, onder andere bij de Action, deze zijn veel goedkoper en werken ook prima. Daarom zijn wij hier op over gestapt.

Bronnen:
http://www.locotoko.nl/nl/balbo-power-pad.html

I.p.v. een afwasborstel gebruik ik alweer jaren een spons met aan de andere kant een groen gedeelte wat de naam "schuur" heeft, maar een gewoon schuursponsje is het niet. In ieder geval, dat gebruik ik met normale DREFT groen. Antwoord Als het echter zeer hardnekkig is kun je nog de aluminium [per 3 verkocht in een kartonnen houder] draadachtige kopen. Deze is voor het betere werk... weet alleen niet hoe je het noemt de... er op staat *BRILLO* . [zie link]

Bronnen:
http://www.waspoedershop.nl/brillo-schuursponsjes

Je kunt het proberen met een schuursponsje met tandpasta.

Een nachtje laten weken in een teiltje water waar je een eetlepel huishoudsoda aan hebt toegevoegd. Daarna met een schuursponsje schoonmaken. Huishoudsoda kost bijna niets en werkt super.

Hoi mensen allemaal, Er bestaat een middel dat WONDERSTEEN NOEMT. (HEEFT NIKS MET STEEN TE MAKEN) Maar is een pot met een witte kleur en groen deksel. Gewoon het bijhorende sponsje nat maken, een beetje op het goedje wrijven en dan maar reinigen. Altijd goed naspoelen met water. Iedereen zou dit in huis moeten hebben, het is voor 1001 dingen te reinigen. Neen heb niks met de firma of dergelijke te maken, maar gebruik dit al zeker 15 jaar. Om velgen van auto... uitlaten van moto's - keuken en badkamerkranen enz...proper te maken. kijk eens via google naar WONDERSTEEN. Het loont echt de moeite. Veel suc6 iedereen. Mvg, Peter (Belgie)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100