Bestaat er wasmiddel dat ook ontgeurend werkt?

Ik heb een aantal kledingstukken van mijn vriend die onprettig ruiken. Reden is vetluis enkele tijd terug in zijn wasmachine, maar ook zijn toch wel sterke geur.
Plus het feit dat hij zijn kledij erg lang wil dragen, ik kan hem er niet toe brengen geregeld zijn T-shirt in de was te gooien want "zijn moeder en ex-vrouw vroegen dit ook niet".
De combinatie van vetluis en oud zweet geeft een weeë geur aan de was, die ik er op geen enkele manier uit krijg : weken in soda, weken in azijn etc (allemaal tips die ik hier op deze site vond) helpen niet.
Plus vindt hij het enorm kleinerend dat ik zijn kledij laat weken. Want hij zelf ruikt helemaal niets, wat ook door zijn moeder en kinderen bevestigd wordt, dus ik word zo wat verdacht van hallucinaties :-). Maar ze ruiken bv. ook niet als de broodjes in de oven van moeder aanbranden (behalve als ze bijna zwart zijn), vandaar allicht.
Ik was de kledij ook op 60°, ook iets wat op gelijkaardige vragen wordt aangeraden en in zoverre het mag voor de stof uiteraard (gelukkig is het vooral katoen). Maar ook dat geeft geen soelaas. Koken kan natuurlijk niet.
Nu heb ik een sterk geurende wasverzachter gekocht met "geurparels die vrijkomen tijdens het wassen". Gevolg : de oude geur wordt heel lichtjes aangevuld met lavendelgeur, maar je blijft hem ruiken. Is er een wasmiddel dat ook inwerkt op de geur en dat echt helpt? Of een ander paardenmiddel dat ik in de wasmachine kan doen (zonder dat het opvalt dus...)?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hg tegen stank in sportkleding. Volgens de beschrijving ook voor handdoeken, enzovoorts.

Bronnen:
http://www.agradi.nl/hg-wasmiddel-toev-spo...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100