Hoe laat ik mijn wasmachine weer lekker ruiken?

Ik heb een doekje meegewassen waar stickerverwijder vloeistof op zat. Nu stinkt na elke wasbeurt (heb daarna 4 andere wassen gedraaid) de machine (en de was) naar die vloeistof. Echt vies. Heb al veel wasverachter toegevoegd (want dat ruikt zo lekker), maar het werkt niet.

Ik hoor je denken, waarom heb je dat doekje meegewassen? Omdat ik een goed doekje heb gebruikt die ik graag meedere keren wil gebruiken.

alvast bedankt voor de tip :D

Weet jij het antwoord?

/2500

Laat je de deur van de wasmachine open staan als hij niet gebruikt wordt? Dat is heel belangrijk voor geurtjes. Verder zou je met schoonmaakazijn kunnen spoelen. Gewoon veel spoelen en deurtje altijd open laten staan. Toegevoegd na 1 minuut: Vergeten te vermelden: Je kunt ook een zak koffiebonen wassen. Koffie neutraliseert geurtjes. Of het helpt weet ik niet. Ik verzin het nu ter plekke.

Heb je ook al een kopje Biotex (of biologisch voorwasmiddel) geprobeerd? En dan bij het laatste spoelwater een kop azijn toevoegen.

Ik heb van onze wasmachine reparateur gehoord dat je je wasmachine kan schoonmaken door een afwasmachinetablet in de trommel te doen en dan op een heet programma te laten draaien. Heb het zelf nog niet geprobeerd, maar het lijkt me een goeie gok. Misschien dat zo'n geurding voor in de afwasmachine ook in de wasmachine werkt? Succes!

Een geurtje (voor de wasmachine) er in doen,Heb ik ook gedaan het werktt.......!!!!!!!!!!!! Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100