Is handen wassen met lauw water en zeep voldoende (hygienisch) na afloop van toilet schoonmaak?

Weet jij het antwoord?

/2500

Natuurlijk wel, een wereld zonder bacteriën proberen te creëren maakt het er echt niet veiliger op. De wereld is geen intensive care.

ja goed wassen met warm water en zeep idd kom je al erg ver... er is ook wat te koop dat gebruik je na het handen wassen.. soort ontsmetting en ruikt ook nog lekker wel te koop bij een drogist....

Ja hoor, deze wasbeurt is voldoende om de toilet bacterien weg te wassen. Alle bacterien die op je huis leven kun je niet weg wassen maar dat hoeft en mag zelfs niet eens. Je moet een afweer blijven opbouwen tegen de beestjes.!

Nee, het handen wassen na een toiletbezoek is gewoon een ritueel. De urine spettert ook op andere delen van het lichaam

Ik werk als verpleegkundige in een ziekenhuis en heb altijd geleerd: water en zeep reinigen je handen van zichtbaar vuil, daarna altijd gebruik maken van handenalcohol om je handen echt te ontsmetten (verwijderen van het onzichtbare vuil= bacterieen) ...

ja mits je het goed doet.. dat wel ;) eerst goed je handen afspoelen, ook je polsen. dan handen en polsen inwrijven met zeep, goed wrijven en ongeveer 30 seconden laten intrekken dan goed afspoelen met voldoende water ook goed afdrogen is belangrijk, met een papieren doekje dat je weggooit na gebruik, of een droge schone handdoek.

Ik gebruik altijd antibacterièle handzeep na toiletbezoek en -schoonmaak.

Wij gebruiken altijd ..........unicura met warm water .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100