Wat moet ik een jongen van 15 jaar betalen om mijn auto (Fiat punto) te laten wassen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

7,50 is een goed bedrag. Daar deden wij het altijd voor en we hebben nooit te horen gekregen dat het te hoog of te laag is. Voor iemand van 15 jaar is het wel veel maar als het eenmalig is vind ik het een prima bedrag.

Betaal hem de helft van het bedrag waar je het zelf voor zou doen.

8 euro ofzo.

Bij een autowasstraat kost het ongeveer 6 euro, inclusief in de was zetten (tot 10 bij een behandeling met hard wax). Ik zou zelf denk ik aan 5 euro denken als de auto heel goed schoon wordt gemaakt en in de was gezet en wordt gezogen. Ik vind dat best nog een hoog bedrag voor een klusje. Het hangt er ook van af of het je zoon is of een onbekende (buurjongen)? Toegevoegd na 18 uur: Mijn redenatie is dat het hier gaat om een klus(je) en er een beloning tegenoverstaat. Het is niet zozeer werk. De beloning moet gerelateerd zijn aan de prestatie, de leeftijd en relatie (zoon is toch anders dan buurjongen of vreemde). ik zou daarom zeker niet meer geven dan dat je bij de pomp kwijt bent en je kunt altijd nog 2,50 extra geven als de taak extra netjes is uitgevoerd.

ik zou 10 euro geven 5 euro voor de moeite 5 euro voor een frisse glimmende punto!

misschien ben ik een schriep, maar voor een kwartier werk vind ik 5 euro een heel mooie beloning, zeker voor een knul van 15.

Ha, die Hendick; Ik vind vijf euro mooi genoeg. Mijn kinderen (15 en 17) vangen voor hun reclamewijk (uur à vijf kwartier werk) ook dat bedrag, met soms een toeslag voor extra gewicht. Een auto goed wassen en drogen kost ook al gauw een uurtje.

Zo te lezen ben ik de enige die € 5,- erg weinig vind. Die jongen wil wat verdienen,wat is nu € 5,- tegenwoordig ? Okee,als het alleen van buiten wassen is zou het kunnen maar als het uitgebreider moet zou ik meer geven denk ik. Ervaring heb ik er niet mee want ik doe het altijd zelf. Toegevoegd na 2 minuten: Ik zat eigenlijk in de richting van een tientje te denken. Maar nu ik er over nadenk.....is dat misschien niet veel om te krijgen,maar wel om te betalen voor een schone auto. Ik blijf het toch maar zelf doen.

Me broertje krijgt 7,50 van me vader

Graag een vergelijkend warenonderzoek. Een goede autowasstraat hoeft niet meer dan 7,50 te kosten. Inclusief bodemreiniging, wax etc. Moet je er alleen wel even zelf naartoe rijden. Een jongen komt voor je deur dat ding wassen. Handig, hoef je niet naar de wasstraat. Maar de auto wordt niet zo schoon als in de wasstraat. Ik zou hem hetzelfde betalen als wat de wasstraat kost, en de volgende keer naar de wasstraat gaan. Is nog beter voor je ootoo ook.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100