Wat is de Duurzaamheid van een mielie s381 stofzuiger?

Een miele s381 kost +/-€150 en als je naar de blokker gaat koop je een Philips stofzuiger voor €59,95 met 1900 wat maar is er veel verschil kwa kracht en duurzaamheid en gebruik voor katten haren te zuigen uit tapijt? En hoelaat langer kun je met een miele dan met de Philips

Weet jij het antwoord?

/2500

Een miele gaat echt veel langer mee, maar het is ook een kwestie van geluk of pech, en ook hoe ga je er mee om. Ben je zuinig op je spullen, vervang je de zak op tijd, gooi en smijt je er niet mee, koop dan een miele anders koop de goedkopere. Je kan de algehele kwaliteit van een stofzuiger ook herkennen aan het oprol mechanisme van het snoer. Een miele rolt nog op, als de stofzuiger definitief stuk is. bij de goedkopere is vaak het oprol mechaniek na 1 a 2 jaar stuk.

Mijn Miele Cats and Dogs stofzuiger heeft er vorige maand na 18 jaar de brui aan gegeven. Deze stofzuiger was speciaal erop gericht om dierenharen uit tapijten te zuigen. Dus gaat Miele lang mee. Ik weet niets over Philips stofzuigers. Een nadeel van een lang meegaande stofzuiger is dat je (in mijn geval) 18 jaar lang niet kan profiteren van innovaties. Nu heb ik een stofzuiger ("geërfd") met een snoer van 11 meter en dat had mijn Miele niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100