Ik heb de kinderwagen in een vochtige schuur gezet helaas zitten er nu vochtvlekjes (zwarte vlekjes) in de stof. Hoe kan ik dit schoonmaken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In de eerste instantie zei ik ook dat het er niet meer uit zou gaan, tot dat ik dit tegen kwam; Weervlekken Weervlekken in ongekleurde kookechte katoenen en linnen stoffen verwijdert u met een verdunde oplossing van water (95%) met bleekwater of chloorbleekmiddel (10%). Dep de weervlekken met de oplossing en spoel de stof daarna goed uit in koud water. Eventueel nog een extra wasbeurt volgens de wasvoorschriften om de laatste restanten te verwijderen. Gekleurde katoenen, linnen, wollen, zijden en synthetische stoffen dept u royaal met een oplossing van water met zout (5%) en spoelt u vervolgens na in een handwarm sopje.

Bronnen:
http://www.omaweetraad.com/tipview.php?rub...

Dit zijn kleine schimmelstukjes. Als je de stof er af kan halen zou je het op een zeer lage temperatuur (ivm krimpen) kunnen wassen Vaak helpt het echter al om met een spons en sop te boenen.

Dan zit 't weer erin... Dat krijg je er niet meer uit. Ff een nieuw wagentje halen bij de lokale hergebruik-winkel voor 7,50 euro.

Weervlekken in gekleurde katoenen, linnen, wollen, zijden en synthetische stoffen dept u royaal met een oplossing van water met zout (5%) en spoelt u vervolgens na in een handwarm sopje. Succes!

Weervlekken reiniger van HG. Kijk even eerst op de fles of de stof daar geschikt voor is

Waarschijnlijk niets meer aan te doen. Toch zou ik eens even bij de H.B producten kijken. Daar kom je vaak verrassende producten tegen. Ook is er een site "Oma weet raad" en daar zijn ouderwetse maar goeie tips op te vinden en wie weet. Succes.

HG Schimmel- Vocht & Weerplekken Reiniger Vernietigt direct alle schimmels Zwarte vlekken of schimmel in voegen of pleisterwerk! HG schimmel-, vocht-, & weerplekkenreiniger Verwijdert schimmels en schimmelaanslag in o.a. douche, badkamer en keuken. Werkt in seconden. Ook verkrijgbaar in voordelige navulflacon.

Bronnen:
http://www.drogisterij.net/Hg_schimmel_voc...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100