Kun je met koperpoets iets van zilver poetsen?

ik moet iets van zilver ( massief ) en iets wat verzilverd is poetsen maar ik heb alleen koperpoets ,gaat dat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Afhankelijk van hoe groot het te poetsen object is, kun je ook een beetje soda of zout in heet water oplossen, in dat 'sopje' een stuk aluminiumfolie leggen en daar het zilver op leggen, dan wordt het vanzelf schoon en glimmend.

Ik doe dit zo vaak, ik heb gouden erfstukken (beker, boren) deze poets ik altijd met koperpoets en dit gaat altijd goed. Ook maak ik mijn zilveren stukken ermee schoon war prima schoon wordt. Er zit bijna dezelfde stof in allebij de producten

Ja hoor dat kan makkelijk.Wij poetsen het hier ook wel eens mee ,en als wij het niet bij de hand hebben,gebruiken wij tandpasta.

Als je geen zilverpoets hebt kan je ook sigarettenas gebruiken, maar met koperpoets gaat het ook wel.

Dat kan wel, maar vergewis je er wel van dat het zilver massief is en dat het niet om een zilverlaagje gaat of dat het zilver gepatineerd is. Deze laagjes kun je er namelijk afschuren en dan is het ding waardeloos geworden.

verzilverd zou ik niet poetsen ook niet met zilverpoets krijg je vieze plekken van je kunt bij een drogist of supermarkt hg krijgen voor verschillendezilver of vezilver te poetsen zou daar eens naar kijken

Bronnen:
koper poetsen

Beter een poetsdoek halen bij de juwelier. Dat werkt beter. en geeft geen troep of witte randen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100