Hoe krijg ik een badmat schoon?

Ik heb zo'n antislip mat in het bad liggen en die is heel vies aan de onderkant. De mat kan wel in de wasmachine, maar dan niet zo heet en dus wordt ie niet schoon. Het gaat om de zwarte randjes (waarschijnlijk zeep met vuil) om de nopjes van de mat. Wie heeft er tips om t schoon te krijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik doe die van mij gewoon in de wasmachine met een beetje bleek. Niet te heet anders smelt het.

Eraf peumuteren met de botte kant van een aardappelschilmesje.

Hg vocht schimmel en weerplekkenreiniger van de reclame zou wel eens kunnen werken

Ik gebruik tegenwoordig voor alles de gele dasty van de Wibra. Badmat heb ik er nog niet mee geprobeerd(die heb ik niet) maar voor de rest krijgt t spul heel veel schoon

Inspuiten met antikalk ofzo, of dat badkamer spul van witte reus, flink in laten trekken en schrobben met een borstel

24 uur laten weken in de biotex en vervolgens de resten met een borstel er af poetsen en hij is weer als nieuw.

Met een oude nagelborstel kan je perfect aan alle kanten onder de zuignappen komen en ze zo goed schoonborstelen. Een beetje badreiniger er op en na een schrobbeurt is hij weer lekker schoon. Als je dit iedere week doet wordt hij niet zo vies en ben je sneller klaar.

Bronnen:
http://www.yunomi.nl/artikel/zuignappen-va...

Dat zwarte is het weer en dat kreeg ik er nooit uit. Omdat ik weet dat het wel schoon is en de zwarte vlekken er niet uitgaan heb ik een zwarte antislip badmat gekocht bij de xenos.

Je zou het eens met de badkamerreiniger van Dasty kunnen proberen. Dat is die blauwe flacon.Kost 1,89 en is alleen te koop bij Wibra. Daar kun je ook vieze voegen mee schoon krijgen. Als het niet help kun je de flacon altijd nog gebruiken om je badkamer mee schoon te maken. Het is dus geen weggegooid geld en sommige van die andere reinigers kun je alleen voor één bepaald doel gebruiken.

niet, want het zit IN de badmat en je noemt het 'het weer'. je kan proberen je badmat in de bleek te zetten, maar eruit gaan zal het niet. schaf je een nieuwe badmat aan hang hem dan na het douchen op zodat het uit kan lekken en er geen 'weer' in kan komen.

Onderste boven in bad leggen en dat goed insmeren met dikke bleek,een tijdje in laten trekken en daarna af spoelen met heet water.Wat er aan vuil achter blijft kun je met een borsteltje en allesreiniger er makkelijk afkrijgen. Als jet mat daarna wekelijks even in de wasmachine stopt blijft het kraakhelder.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100